Oana Pellea evaluează guvernarea Dragnea-Dăncilă: „Mi-e milă de Europa în următoarele 6 luni”. De noi, NU, pentru că nu am fost la vot!

3
6226

Actrița Oana Pellea a postat un mesaj sfâşietor de trist. Dar şi atât de adevărat…

„Mi-e milă de Europa în următoarele 6 luni. De noi nu-mi e milă… nu am făcut nimic să meritam altceva… nici măcar nu am mers la vot…”

Actrița se referă, evident, la cele 6 luni în care preşedinția Consiliului Uniunii Europene va fi exercitată de marionetele lui Dragnea din Guvernul Dăncilă.

Oana Pellea, fiica legendarului Amza Pellea, este o conştiință vie a acestui neam. Ea suferă pentru deraierea țării, se implică emoțional, participă la proteste. Îşi spune gândurile cu voce tare, chiar dacă asta îi atrage uneori reacții neplăcute din partea unor decerebrați care nu au nevoie de argumente, ci de sacoşa de la PSD.

Recent, pe 30 decembrie 2018, în plină ofensivă propagandistică a Ambasadei Rusiei la Bucureşti cu scopul de a reabilita „brava armată Roşie” în ochii românilor, Oana Pellea a postat o fotografie înfricoşătoare, cu tancuri sovietice pe străzile Capitalei. O poză de la sfârşitul anilor ’40, pe care admirabila actriță a însoțit-o cu următorul text: „Da, aşa a fost România OCUPATĂ! Nu ne-am eliberat țara de ciuma roşie nici azi…”

3 COMENTARII

  1. S-avem pardon.Nu trunchiati evenimentele asa cum da bine la imagine. Tara avea o conducere atunci in anii 40,conducere pe care oana o apreciaza.Sa-i spuna cineva oanei ca acea conducere a tarii pe care ea o apreciaza a permis viitoare evenimente nefaste pt tara incepand cu 1947.Astazi, degeaba chichirez galceava agitand protezele dentare in fata Palatului Regal.

  2. E foarte clar ca numai anumiti oameni mai raman lucizi si sufera din cauza amestecului de lehamite si de deznadejde in care ne ducem viata noi cei care mai credem in necesitatea de a nu renunta la vigilenta si a nu pactiza cu actuala putere, continuatoarea jocurilor Rusiei pe teritoriul Romaniei…
    Din nenorocire, mult prea multi romani dorm in ghete sau sunt total opaci la adevar. Multi sunt transformati de communism in niste orientati doar pe zarit beneficii personale in tot ceea ce fac si nu in a vedea calea dreapta. Cu acestia nu ai cum sa te pui. Nu ai pe cine educa.
    Ce va fi cu EU e atat de tulbure, sunt atatia dusmani ai acestei organizatii, incat Romania, cu batjocura de conducere pe care o are, pune capac la toate, exact cand e programat si Brexit-ul…La noi presedintele tarii, in om onorabil, e denigrat si hulit de partea cea mai corupta si mai necinstita a politicienilor si canalele TV apartinand sau fiind influentate de puterea corupta, trambiteaza numai injurii la adresa lui, exact personajul care e singura noastra sansa de a ne mentine pe drumul progresului catre civilizatie…E atat de revoltator ce se intampla incat ma mir ca nu vin in strada in permanenta masele de oameni cinstiti si drepti sa strige si sa ceara eliminarea acestei conduceri mincinoase…Nu pot sa cred ca inving lasitatea si egoismul, delasarea, scarba si lehamitea…consider ca acest popor e in principal LAS…GREU DE MISCAT DIN LETARGIE! MINCIUNA DE LA ANTENA 3 E LASATA SA INVINGA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.