O hartă șocantă: cum au ajuns România și Bulgaria ciumatele civilizației occidentale, refuzând vaccinarea anti-Covid

12
838
Harta vaccinării în țările UE și statele membre SUA la data de 13 septembrie 2021

O hartă publicată pe Facebook.com/maps.us.eu și cuprinzând date din 13 septembrie relevă un tablou de-a dreptul șocant: România și Bulgaria s-au decuplat, efectiv, de la civilizația occidentală, fiind singurele țări din zona euro-atlantică ale căror populații refuză vaccinarea împotriva Covid.

Absolut toate celelalte țări membre UE și state aparținând de SUA sunt colorate, pe hartă, în nuanțe mai deschise sau mai închise de verde, ceea ce semnifică, pe grade, vaccinare de 40% sau mai mult, 55% sau mai mult și 70% sau mai mult.

Fac notă discordantă România – colorată în galben, care semnifică 25% sau mai mult, și Bulgaria – colorată în roșu, însemnând mai puțin de 25%.

Explicația atașată hărții: „Procentul populației (inclusiv copii) vaccinat complet în 13 septembrie în SUA și UE. Vaccinat complet înseamnă că o persoană a primit toate vaccinurile necesare (în majoritatea cazurilor sunt 2 doze de vaccin). Imunitatea de turmă ar putea fi realizabilă la 70-80 %“.

Site-ul de unde au fost preluate informațiile necesare graficului este www.statista.com/statistics.

Conform statisticilor Ourworldindata.org, România se situează în acest moment, cu 28,19% din populație imunizată contra Covid, între Pakistan (24,64%) și Vietnam (29,28%).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România, în pericol să fie băgată în carantină de UE. „Multe state europene se tem că românii şi bulgarii ar putea perpetua pandemia“

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Iohannis: „Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis. Îl încurajez să continue” / „Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Patru fotografii cu lideri USR-PLUS spulberă noua minciună a lui Cîțu: „Nu i-am văzut în centrele de vaccinare, mă ocup doar eu”

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

* Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

* La 7 zile după ce s-a măritat cu Toni Iuruc, Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill

12 COMENTARII

 1. Linia-de-SEPARAȚIE a… CULTURILOR/CIVILIZAȚIILOR, care… DESPARTE Occidentul catolic-și-protestant de Răsăritul ortodox-bizantin, evidențiată, analizată și explicată de către politologul american Samuel P. Huntington (profesor la Harvard) în celebra sa lucrare „The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order ” („Ciocnirea civilizațiilor și refacerea ordinii mondiale”), publicată în 1996, după încheierea „Războiului-Rece”!!!

 2. Sa te afli sub Vietnam e o contra-performanta notabila.

  Ca si revolutia din 89, deturnata in lovitura de stat, 2021 este o alta imensa victorie metapolitica si si psihologica a serviciilor secrete rusesti atat de preocupate sa creeze instabilitate in regiune si sa demonstreze incompatibilitatea regiunii cu civilizatia Occidentala.

  Spre deosebire de manipulativul sondaj „Ziaristii”, vinovatii reali sunt serviciile secrete rusesti prin vectorii lor din Romania.
  Vectori voluntari: BOR, PSD, AUR
  Vectori involuntari si indirecti: USR+ – prin santajism, aroganta, capabili chiar sa-si acordeze discursul dupa diapazonul de AUR

  Asa cum am invatar acum foarte multi ani nu conteaza intentiile, promisiunile, discursurile. Ceea ce conteaza sunt EFECTUL si BALANTA CONTABILA.

  • Dumitale… NU-ȚI ESTE RUȘINE SĂ DEBITEZI AICI (!!!) ASTFEL DE ELUCUBRAȚII, mă, „troll” iohanno-cîțist!!!

   S-au săturat cititorii ZIARIȘTII.COM de TÂMPENIILE TALE, bă!
   NU VEZI CĂ AICI ȘI CITITORII SUNT P.N.L.-iști-ADEVĂRAȚI (simpatizanți ai lui Ludovic Orban) și U.S.R.-iști???!!!
   Ce ne toooot PLICTISEȘTI cu IMBECILITĂȚILE tale: NU-ȚI PLACE, NU CITI!!!

   ZIARISTII.COM NU MANIPULEAZĂ, NICI PRIN SONDAJE, NESIMȚITULE: dacă nu-ți place de acest ziar-online, NU TE ROAGĂ NIMENI SĂ-L CITEȘTI!!!

     • Esti apexul (zis si motzul) la USR. Exponentul si sinteza. Adica un putz tembel, incult, si obraznic. Ca de vorba buna tu nu intelegi, Dar nu ma mir. Pierdere de vreme cu voi.

      Dar iti promit ca nu uit si voi face tot ce-mi sta in putinta sa va maximizez pierderile. Ori de cate ori voi avea ocazia.

      Adio coprofag, coprolal si coprofetisist userist.

 3. Serios?! Campania de vaccinare a fost cumva organizata in Romania ca in lumea occidentala civilizata?! Au mai existat in lumea occidentala civilizata centre secrete de vaccinare pentru „speciali” care au sarit peste rand?! Nu ii doare nici macar in cot pe romanii vaccinati si nevaccinati care nu stiu cum vor supravietui iernii ca sunt colorati in galben pe nu stiu ce harta pe feisbuc. Romanii nu au refuzat vaccinarea, la inceputul anului fiind fruntasi in lume, romanii si-au pierdut increderea in fata minciunii, dublei masuri, manipularii si prostiei. Responsabilii cu vaccinarea din Romania :gheorghita si MAE, arafat si MAI, cutu si golfistu au dat la fiecare aparitie publica dovada de toate aceste „calitati” care au scarbit romanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here