Nu râdeţi de Dăncilă! E mai vinovată decât pare când scoate prostii pe gură

3
3386

Iată unde poate ajunge o ţară dată pe mâna unor politicieni iresponsabili, nepregătiţi, incompetenţi sau proşti de-a binelea!

Declaraţiile Vasilicăi Dăncilă din SUA, în care promitea FERM mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, au aruncat în aer imaginea internaţională a ţării pe care o reprezintă ca prim-ministru.

Degeaba a încercat preşedintele Iohannis să dreagă busuiocul, anunţând imediat după bălmăjeala premierului că mutarea unei ambasade este prerogativa preşedintelui, nu a Guvernului României! Efectele încep să ne doară rău de tot ca ţară.

Prima consecinţă: Regele Iordaniei şi-a anulat imediat vizita în România. Şi vor urma şi altele.

Dar cea mai mare problemă creată de şefa Guvernului este relaţia cu Israelul, stat pe care ea a vrut să-l îmbune promiţându-i public mutarea ambasadei la Ierusalim, ceea ce Israelul îşi doreşte, evident.

Căci Israelul este cel mai dezamăgit după ce şeful Guvernului României îi spune că mută ambasada, dar apoi îşi retrage vorbele, pentru că nici nu avea cum să-şi ţină promisiunea.

Fie şi doar pentru acest ultim cutremur diplomatic pe care singură l-a provocat, Viorica Vasilica Dăncilă trebui să plece din funcţie. Nu mai vorbim de toată istoria sa execrabilă la cârma Guvernului României, de gafe, prostii şi ordonanţe semnate pe şeşt, cum este şi OUG 7, căci ea este autoarea reală a emiterii acestui act care sabotează practic democraţia din România, care ne aruncă afară din Europa.

Ar trebui s-o tratăm pe Dăncilă nu doar cu băşcălie, zâmbete şi bancuri marca Bulă. Ci şi cu severitatea pe care o cere poziţia sa. Căci nu este doar o simplă marionetă a clanurilor penale, chiar dacă asta este. Ci şi o imensă iresponsabilă. Una ce trebuie să răspundă poate mai dihai decât Dragnea şi Tăriceanu pentru gravitatea faptelor sale.

Fără ea nu era posibil masacrul din 10 august – caz unic în lume; s-a „dat lovită”, a plecat în concediu special pentru a-i lăsa pe alţii să facă „treaba murdară”, devenind astfel cel mai mare complice al autorilor din teren ai represiunii.

Fără semnătura ea nu ieşea OUG 7, act de o gravitate maximă pentru independenţa justiţiei, puternic contestat de partenerii noştri occidentali, cei care ne asigură azi bani de pensii şi salarii şi funcţionarea statului.

Fără ea nu ar fi ieşit pe piaţă OUG 114, act criminal la adresa stabilităţii economice a României, care nu poate folosi decât duşmanilor României şi ai Europei unite.

Pentru toate acestea, dacă nu vom ajunge o ţară îngropată de baroni, Dăncilă trebuie să plătească. Nu-i suficient s-o judecăm lesne, în registrul „las-o, mă, n-ai ce face, atât o duce capul!”.

NU! Trebuie judecată pe măsura faptelor sale grave pentru stabilitatea României, pentru soarta democraţiei pe care o sabotează prin vorbele şi semnătura sa. Răspunderea pentru tot acest atac din interior la adresa României îi aparţine în primul rând acestei femei care pozează în analfabetă nevinovată.

A acceptat să ocupe o funcţie muuult peste capul ei, n-a fost în stare să refuze onorurile, atunci să suporte şi consecinţele. Şi le va suporta. Răbdare!

3 COMENTARII

  1. sunt batrina, sunt femeie, dar, cind scapam de Dancila,ma voi imbata( la propriu ) si voi dansa oriunde as fi. da si voi cinta Ole,Ole….proasta tarii nu mai e.
    sper sa nu mor pina atunci !!!

  2. Declaraţiile Vasilicăi Dăncilă din SUA, în care promitea FERM mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, au aruncat în aer imaginea internaţională a ţării pe care o reprezintă ca prim-ministru ce sa spun ca pana acuma romania are o imgine buna in america si europa. Ce ii omoara pe politicieni romani ,media si presedintele aproape e sa aibe o imagine bunain tarile arabe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here