Secretomanie criminală: noul coronavirus era prezent în SUA cu o lună înainte ca Guvernul Chinei să anunțe primele cazuri!

0
1386
Cercetătoarea Shi Zenli, șefa laboratorului de virologie din Wuhan al armatei chineze, a dat chiar zilele trecute un interviu în care neagă cu vehemență că virusul ar fi scăpat de acolo și afirmă că nici măcar nu exista acest tip ce coronavirus în portofoliul laboratorului. China refuză însă să prezinte și dovezi în sprijinul afirmațiilor. FOTO: EPA

Noi informații vin să complice și mai mult istoria apariției Sars-CoV-2, virusul care a pus la izolator omenirea în ultimul an. Un studiu oficial al Institutului Național de Sănătate din SUA, care a analizat 24.000 de mostre de sânge prelevate între 2 ianuarie și 18 martie 2020, arată că noul coronavirus era prezent deja în America la sfârșitul anului 2019, deși China a anunțat oficial primele cazuri în ianuarie 2020.

Informația, preluată de AFP și citată de Agerpres, este de-a dreptul stupefiantă. Studiul a fost publica de revista Clinical Infectious Diseases și nu face decât să confirme rezultate similare obținute, în urma analizelor, de Centrele pentru prevenirea și controlul bolilor în noiembrie 2020.

Primii americani infectați au fost depistați în decembrie 2019

Rezultatele pozitive cele mai timpurii provin de la oameni din Illinois și Massachusetts, pe 7 și 8 ianuarie 2020 – ceea ce înseamnă că ei s-au infectat la sfârșitul lunii decembrie 2019. Anticorpii apar în sânge la circa două săptămâni după infectare. Ciudat este că persoanele respective nu erau în New York și Seattle, pe unde se credea până acum că a intrat virusul în SUA. Asta sugerează că virusul era de și mai multă vreme prezent în SUA.

O ipoteză este că a fost adus din China chiar mai devreme și a s-a răspândit o perioadă fără ca oamenii să știe că nu e o simplă gripă de sezon, ci o nouă boală, de 10 ori mai mortală (rata fatalitățiil a Covid este de 3%, în timp ce aceea a gripei sezoniere – de 0,2-0,3%).

Keri Althoff, profesor de epidemiologie la Universitatea John Hopkins și principalul autor al studiului, a menționat: “Testele anticorpilor ne permit să înţelegem mai bine răspândirea SARS-CoV-2 în Statele Unite în primele zile ale pandemiei în ţară, când testarea era limitată“.

În acest context, teoria inițială, susținută de China, potrivit căreia virusul ar fi apărut în decembrie 2019 într-o piață de animale sălbatice din Wuhan, unde cineva s-a infectat de la un pangolin care luase virusul de la lilieci, pare din ce în ce mai puțin plauzibilă.

Suspiciuni tot mai mari că virusul n-a sărit accidental de la lilieci la oameni prin gazda intermediară pangolinul

Suspiciunile comunității științifice au crescut în ultimul an, tot mai mulți cercetători, antropologi, șefi de state și experți în securitate ridicând semne de întrebare. China alimentează suspiciunile refuzând să coopereze cu comunitatea internațională pentru a descoperi adevărata sursă a pandemiei.

Acuzațiile, formulate explicit chiar de fostul președinte american Donald Trump și de premierul britanic Boris Johnson, sunt că virusul modificat genetic de cercetători ai armatei chineze a scăpat de sub control de la laboratorul de virologie din Wuhan, situat la doar câțiva kilometri de piața de animale indicată inițial ca sursă primară a infectărilor.

Serviciile secrete americane au obținut informația că mai mulți cercetători din laboratorul de la Wuhan au fost grav bolnavi încă din noiembrie 2019. Anthony Fauci, medicul imunolog care a coordonat lupta SUA cu pandemia, a cerut Chinei să facă publice dosarele medicale ale angajaților care au fost atunci bolnavi, dar Beijingul a păstrat tăcerea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion: nu veți putea fura din PNRR!”

* Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

* FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

* Ludovic Orban: „Am fost părăsit de Rareş Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău. Au încercat să arunce în aer formarea coaliţiei”

* Rareş Bogdan, atac tăios la Ludovic Orban: „Dacă mă apuc eu să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot!” / „S-ar putea ca nervii mei să plesnească, şi-aşa sunt întinşi la maxim!”

* PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

* Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

* VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here