Monstrul din Corbu o viola pe fata de 20 de ani în patul în care tatăl acesteia, tăiat cu maceta, agoniza plin de sânge

4
31831
Cel din mijloc e criminalul

Noaptea de joi spre vineri s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din comuna Corbu, județul Constanța. Criminalul a intrat în casa vecinilor cu o cagulă pe față și cu mănuși pe mâini, cu intenția de a-i jefui.

Numai că lucrurile au degenerat în scurt timp: agresorul de 29 de ani l-a ucis pe capul familiei (un bărbat de 41 de ani) și i-a violat una dintre fete, pe cea în vârstă de 20 de ani.

La scenele de coșmar a asistat și fiica cea mică a bărbatului ucis, o tânără în vârstă de 15 ani. Ea a fost cea care a sunat la 112, însă abia după plecarea criminalului.

Soția victimei spune că totul a fost o răzbunare, dar nu e clar motivul răzbunării.

Violul a pornit, se pare, din frustrarea agresorului de a nu fi găsit suficienți bani în casa vecinilor. Crima a fost comisă întrucât tatăl fetei abuzate încerca disperat să-și salveze fiica. Agresorul s-a înfuriat și l-a tăiat cu maceta.

Spre dimineață, tânăra violată a fost transportată la spital.

A violat fata pe patul în care tată acesteia agoniza

Agresorul și-a început atacul nebunesc legând-o pe mama celor trei copii și închizând-o în baie, după ce a lovit-o pentru a o intimida.

Un vecin a confirmat că femeia ar fi fost legată de agresor. „Am auzit că a fost legată soţia victimei, fata cea mare a fost violată, iar cea mică a scăpat pentru că era minoră. Copilul de 10 ani este traumatizat, cred că are nevoie de consiliere psihologică. Pe femeie a legat-o în baie, în timp ce el o viola pe fata cea mare. În tot acest timp, bărbatul (tatăl fetei – n. red.) era pe pat, agoniza”.

Mărturiile despre noaptea groazei, care-i au ca sursă pe supraviețuitori și care se răspândesc rapid prin satele comuei Corbu, vorbesc despre o derulare demonică a evenimentelor: agresorul cu cagulă s-a năpustit asupra fetei de 20 de ani, a trântit-o pe patul din dormitor, a început s-o violeze, a fost atacat de tatăl fetei, a scos maceta și l-a tăiat pe acesta, care s-a prăbușit pe pat și din care a țâșnit sângele, iar agresorul a revenit asupra fetei și și-a continuat violul cu și mai multă bestialitate, în același pat în care tatăl muribund își dădea viața.

După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Ospătar la o cherhana din Năvodari

Monstrul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. El și-a recunoscut faptele şi le-a povestit anchetatorilor că a dorit iniţial să jefuiască familia respectivă, pentru că avea nevoie de bani. Dar pentru că nu a găsit ce dorea, a devenit violent.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa criminalului, au fost găsite o macetă, haine pline de sânge, chei de la casa victimelor şi unele obiecte pe care individul le luase de la acestea în noaptea groazei.

Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa, iar sâmbătă este prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, criminalul are 29 de ani şi este din localitatea Corbu, fiind vecin cu victimele sale. El lucra ca ospătar la o cherhana din Năvodari.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Bărbatul de 41 de ani de la Corbu a murit eroic, încercând să-și apere de viol fiica de 20 de ani. Criminalul își ascuțise maceta înainte de atac

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Șoșoacă, prin ieșirile ei grotești, schimbă Regulamentul Parlamentului! Orban: „Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

* Interceptări DNA: „Alea au luat-o razna! Nu putem lăsa două pițicancă să facă pițicancăle!”. Omul lui Dragnea a blocat controlul Curții de Conturi în afacerea navelor cumpărate la suprapreț de statul român

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Mesaj bizar al premierului Cîțu: promite că, dacă iese președinte, PNL nu va mai face alianțe la alegeri în București. Violeta Alexandru: „Ne facem de râs!”

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* EURO 2020. Prima semifinală, ca o finală: Italia – Spania. Elveția a avut două șanse uriașe de a-i elimina și pe iberici la penalty-uri

4 COMENTARII

  1. Sunt tată de fată și mi-aș dori să rămîn doar eu și criminalul atît ……..să ne ferească dumnezeu de aceste bestii 🙏…..doamne ajută această familie distrusă !!!🙏🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here