Moartea fulgerătoare a unui fotbalist român la 40 de ani. A jucat mulți ani în Germania

0
714
Emil Jula

Fostul fotbalist român Emil Jula, atacant la echipe precum Oțelul Galați, „U” Cluj, Energie Cottbus și MSV Duisburg, a decedat sâmbătă, la vârsta de 40 de ani. Cauza nenorocirii pare să fi fost un infarct.

Emil Jula (1,92 metri, 85 kg) s-a retras din fotbal în 2018, după o ultimă experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbrück (oraș din landul Saxonia Inferioară, din apropiere de Bremen, Hanovra și Bielefeld).

Născut și crescut la Cluj, Jula a evoluat în perioada 1998-2006 la Universitatea Cluj, iar ulterior a plecat la Oțelul Galați, unde a stat două sezoane.

În 2008, la 28 de ani, atacantul s-a transferat la Energie Cottbus (Germania), formație la care a evoluat în 100 de meciuri, a marcat 29 de goluri și a dat 24 de pase decisive. 27 dintre aceste partide au fost în 1. Bundesliga (prima ligă germană), celelalte în 2. Bundesliga.

Tot în Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg și VfL Osnabrück.

În 2013, după ce a avut o experiență și în Cipru, la Anorthosis Famagusta, clujeanul s-a întors în fotbalul românesc, la Ceahlălul Piatra Neamț, unde a stat un sezon, înainte să revină la „U” Cluj și din nou la Oțelul Galați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here