miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsDragnea, Dăncilă, ce-i mai daţi lui Erdogan? Jurnalistul turc nu va fi...

Dragnea, Dăncilă, ce-i mai daţi lui Erdogan? Jurnalistul turc nu va fi extrădat

-

Jurnalistul turc Kamil Demirkaya (foto jos) nu va fi extrădat în Turcia, a decis azi Curtea de Apel Bucureşti. Extrădarea era cerută de liderul de la Ankara, care a pornit prigoana împotriva tuturor opozanţilor, după lovitura de stat eşuată.

Erdogan a aruncat în puşcărie mii de ofiţeri, profesori, jurnalişti şi membri ai societăţii civile, pe care îi consideră vinovaţi de încercarea de răsturnare a sa de la putere.

Decizia de azi a justiţiei din România este şi o mare înfrângere pentru cuplul Dragnea-Dăncilă, care a strâns legăturile cu dictatorul turc urmare a tentativei actualei puteri de a rupe relaţiile cu UE.

- Advertisement -

Premierul Dăncilă a fost chiar în vizită în Turcia, iar Liviu Dragnea n-a ezitat să-l copieze pe Erdogan ca practică politică de tip dictatură. Cel mai bun exemplu a fost represiunea organizată de guvernul Dăncilă în Piaţa Victoriei, în 10 august, după modelul represiunii din Piaţa Taksim, din Istanbul, în vara lui 2014.

- Advertisement -

2 COMENTARII

    • Asa-i, aveti dreptate. Nu stiu daca scapam de psd-draknea anul asta, dupa cum sta motiunea, nu prea cred. Si-atunci, ne ramane sa-i mai suportam pana la alegeri, fir-ar ei ai dreaq de CIUMA ROSIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -