Acasă Main În mesajul său de Anul Nou, Dragnea amenință că în 2019 ne...

În mesajul său de Anul Nou, Dragnea amenință că în 2019 ne pune cu botul pe labe!

În mesajul său de Anul Nou, postat pe pagina personală de Facebook, Liviu Dragnea trasmite minciuni sforăitoare și amenințări furioase, scrâșnind din dinți.

După doi ani în care a acționat ca un satrap, călcând în picioare demnitatea românilor, liderul PSD ne promite „al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea”.

După ce a aruncat în aer economia și finanțele țării, zice că ne-a redat „încrederea într-o viață mai bună”.

După ce a alungat normalitatea și a impus absurdul, afirmă cinic: „continuăm să clădim împreună o țară a normalității”.

Și vine amenințarea: cei care i s-au opus până acum, făcând „jocuri meschine”, „nu mai au loc în anul ce va să vină”. Ați înțeles? Nu mai avem loc în anul 2019, ne expulzează Dragnea din acest segment de timp! Nu ne vom mai putea face de cap, are el grijă de asta!

Mesajul complet al lui Dragnea

„Dragi români,

Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună.

Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității.

Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai.

Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice!

Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulţi ani, dragi români oriunde v-ați afla!
La mulţi ani, România!”

loading...

5 COMENTARII

  1. drac nea se va întoarce roata cât de curând …nu dam 2 bani pe tine …infractor nenorocit …oricum ești un disperat și știi ca nu o sa ți mai meargă prosteală la infinit …abjectule locul tău este lângă visinescu și ficior …ți ai câștigat un loc întunecat in istorie lepra ordinara ce ești

    • Nu greseai. Mare nesimtit! Cat tupeu poti avea ca sa spui vorbele astea, cand stii de fapt cum stau lucrurile. Cata nesintire sa te lafai in paradisuri turistice, cand in tara de unde ti-ai extras banii e multa saracie.
      Cat curaj trebuie sa ai ca sa spui ca romanii sunt multumiti, cand singurele care au crescut cu adevarat sunt salariile si pensiile unei slehte de protejati. Cand ai dat pe sest gazul natural din Marea Neagra unor straini, pagubindu-i pe romani!
      Si acum, din Maldive, face ce spuneai pe Romania, promitand ca va continua cand se va intoarce…

  2. Redarea demnitatii natiunii romane va fi prin disparitia monstrului din Teleorman, livache, si a acolitilor lui!!! Poate ne ajuta D-zeu si la anul scapam de el si de partidul monstru!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările