Orban către susținătoriii săi: „Iohannis și serviciile au distrus partidul” / „Fiți tari, nimic nu e definitiv!” / „Nu m-a bătut Cîțu”

6
3042
Orban - Iohannis - Cîțu

Sâmbătă seara, după ce și-a ieșit ținut scurtul discurs de recunoaștere a înfrângerii, Ludovic Orban a ieșit din clădirea Romexpo, în care s-a desfășurat Congresul PNL. El a stat de vorbă cu susținătorii săi, aflați lângă un cort de lângă pavilionul central al Romexpo.

Un reporter de la Europa Liberă a surprins primele cuvinte pe care le-a adresat Orban susținătorilor săi.

Aceștia spuneau că nu pot continua cu Cîțu președinte. Orban le-a transmis câteva gânduri, „la cald”:

 • „Iohannis și serviciile au distrus partidul”.
 • „Nimic nu e definitiv. Fiți tari, lacrimile vă ajută să vă descărcați energia negativă!”
 • „Nu m-a bătut Cîțu.”
 • „Haideți să fim serioși, nu luăm decizii la cald!”
 • „Trebuie să acceptăm rezultatul.”
 • „Mâine veniți să ne susținem candidații.” (Duminică se aleg ocupanții celorlalte funcții de conducere din PNL: prim-vicepreședinți, vicepreședinți, secretar general etc.).

Cu puțin timp înainte, în scurtul său discurs oficial de după anunțarea rezultatelor, Ludovic Orban spusese pe scena de la Romexpo:

* „Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL.”

* „Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu.”

* „Și vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis și Antena 3 au reușit: Cîțu e noul președinte al PNL (60,2%), Orban a fost învins (39,7%). PNL tocmai a intrat într-o fundătură

* Orban arată cine l-a învins: „Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!”

* VIDEO. Discursul pro-Cîțu al lui Klaus Iohannis, primit cu huiduieli. Președintele, sfidat de sute de liberali: „Orban! Orban! Orban!”

* Ultima trădare în PNL: Marcel Vela dezertează din „tabăra Orban” în ajunul Congresului și anunță că-l votează pe Cîțu!

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Cioloș l-a învins pe Barna în turul 1: 46% – 43%! Diferență de 707 voturi. Șefia USR-PLUS va fi decisă în turul 2

Cumnatul lui Adrian Năstase, vizat de procurori în cazul falimentului City Insurance. Dan Odobescu împrumuta fictiv compania de asigurări și lua dobânzi reale de zeci de milioane de euro

La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

6 COMENTARII

  • Vrei sa spui ca ciolanu a fost si este mingea lui iohannis in ograda Grivco.Ciolanu va fi dat jos si terfelit de propriul partid, electoratul pesedist nesuportandu-l, baronii locali pesedisti care s-au laudat deja in teritoriu de cand AUR a depus motiunea ca il dau jos de cutu urat de electoratul pesedist din motive de pensii, alocatii, scumpiri ii arata deja coltii ciolanului. Licheaua spera ca daca e imbarligat in servicii cu golfistul isi va putea pastra macar privilegiile de revolutionar fals, libertatea si amanta!

 1. În sfârșit…, ACUM (!!!) Ludovic Orban POATE… VORBI LIBER, FĂRĂ… AUTOCENZURĂ, adică poate să spună… ceea ce oricum este CLAR CA LUMINA ZILEI: ÎNTREAGA CRIZĂ (din P.N.L. și din… FOSTA – ! – coaliție-guvernamentală!) A FOST GÂNDITĂ, DECLANȘATĂ și ÎNTREȚINUTĂ-PERMANENT de către… IOHANNIS și „SERVICII”!!!

  • Chiar SPERĂM că, încet-încet…, NE VA DEVOALA MULTE DINTRE PORCĂRIILE DESPRE CARE FĂRĂ ÎNDOIALĂ CĂ A AFLAT de-a lungul timpului, adică pe tot parcursul unei cariere-politice (NEÎNTRERUPTE!!!) de… TREI DECENII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here