Acasă Media Mălin Bot câştigă procesul cu "jandarmii - slugile lui Dragnea". Judecătorul anulează...

Mălin Bot câştigă procesul cu „jandarmii – slugile lui Dragnea”. Judecătorul anulează amenda şi validează scandarea

Mălin Bot a fost amendat cu 700 de lei pentru că a scandat „jandarmii sunt slugile infractorului Liviu Dragnea”. Bot a contestat amenda în instanţă, iar judecătorul a decis ca „persoanele care sunt la conducerea acestor instituţii, într-o democraţie modernă, pot fi subiectul unor critici virulente şi plastice din partea publicului”, notează Aktual24.

 

loading...

10 COMENTARII

  1. Eu personal cer desființarea Jandarmeriei pentru că pe mine personal nu ma reprezinta. Eu nu am nevoie de ei si nu-i recunosc ca institutie. Vreau doar Politie, nu si Jandarmerie!

    • Jandarmii executa ordine … deasupra lor trebuie schimbat ceva

    • Corect! O institutie inutile, de vreme ce exista Politia. Dar si Politia ar trebui demilitarizata, iar sefii politiei locale sa fie alesi de catre cetateni, prin vot direct, ca la americani. Dar inainte de a fi desfiintata, toti sefii acesteia ar trebui degradati, public, la gradul de soldat si apoi dati afara, pentru a-si urma calea, firesca, spre puscarie!

  2. In prezent , tara asta ,este condusa de „fiii” tovarasilor :Gheorghe Gheorghiu Dej, Ana Pauker, general de securitate Draghici, Ion Ilici Iliescu, general Pavel Abraham ect,—-PS:Uitati-va cu atentie cine se perinda pe la cele doua LA-TRINE TV, ale puscariasilor securisti FELIX MOTANU VARANU si GUITZA-GHITZA ??

  3. Bravo Malin Bot. Un luptator adevarat. E o victorie ce va marca protestele viitoare. Va imaginati ca un Moise Guran ce comenteaza din ce vede pe la TV nu are cum sa obtina asemenea victorii. Iese afara din studio doar la cutremur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările