Lukașenko i-a înarmat cu mitraliere pe toți pensionarii militari din regiunea Grodno. „Dacă va fi nevoie, vom veni cu tancurile! Dar nu la Berlin, ci la Bruxelles!”

0
1274
Dement cu cașchetă

Dictatorul Belarusului, Aleksandr Lukașenko, și-a scos la iveală noi accese paranoice, confirmând încă o dată că suferă de psihopatie mozaică. Acest diagnostic i-a fost pus inițial în 1976 de psihiatri sovietici și reconfirmat în 1982, când era ofițer politic al unei unități militare. De curând, el a ordonat înarmarea tuturor pensionarilor militari din regiunea Grodno pentru a apăra frontiera țării sale de „dușmanii” din NATO.

Conform site-ului ucrainean Obozrevatel.com, pensionarii militari din Grodno au primit militraliere și sarcina să mențină ordinea în acea zonă. Regiunea Grodno se învecinează cu Polonia și Lituania, țări care fac parte din UE și din NATO.

În nebunia lui, Lukașenko este convins că forțele NATO vor să atace și să ocupe Belarusul, a și-a luat „măsuri de precauție”. El și-a pus propagandiștii să mintă că NATO amenință securitatea Belarusului.

Un post local de televiziune l-a intervievat pe Anatoli Dîțevici, comandantul unui detașament al miliției populare a pensionarilor din Grodno. Acesta a lansat o ipoteză absolut caraghioasă: dacă va fi cazul, trupele din Belarus vor ajunge cu blindatele chiar la Bruxelles! I s-au alăturat colegi de-ai săi ieșiți la pensie, care au spus că nu pot sta acasă atunci când există o amenințare la granița de vest a Belarusului.

Avertismentul caraghios al comandantului Dîțevici: „Noi știm că NATO desfășoară acum exerciții pe teritoriul Lituaniei. Doi bunici au ajuns până la Berlin, s-au întors. Doi s-au întins acolo pe pământul lor. Pentru cei din NATO pot spune așa: dacă va fi nevoie, vom veni cu tancurile! Dar nu la Berlin, ci la Bruxelles!”.

Obozrevatel.com: „Autoproclamatul președinte al Belarusului, Aleksandr Lukașenko, trăiește într-un stres constant, în timp ce-și dă seama de consecințele deciziei sale de a sprijini agresiunea lui Putin în Ucraina. Pe 2 mai, el a avut o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de aplicare a legii pentru a discuta despre probabila amenințare la adresa republicii din partea «diverselor tipuri de sabotori»”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Luați-i gâtul!“ Hăndrălăii lui George Simion, aduși de AUR în București, i-au agresat pe deputații Ludovic Orban și Csaba Botond când încercau să intre în Parlament

* Șoșoacă a aniversat Ziua Victoriei împreună cu ambasadorul rus Kuzmin. Pentru România, momentul din 1945 a însemnat trecerea totală sub control sovietic

* VIDEO. Un singur tanc și niciun avion la parada de 9 mai, în Piața Roșie! Putin, discurs paralel cu realitatea: „Noi salvăm lumea de nazism. Elitele vestice și globaliștii provoacă conflicte”

* Prietenul lui Ponta e anchetat pentru că le-a dat rușilor (prin fugarul Șor) Aeroportul Chișinău. Iurie Leancă a fost prim-ministru, i-a făcut galerie lui Ponta la prezidențiale și a luat șpagă de la Șor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.