sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăNewsLiviu Dragnea - Horoscop 2019: "Luna neagră îi pică pe CASA ÎNCHISORII....

Liviu Dragnea – Horoscop 2019: „Luna neagră îi pică pe CASA ÎNCHISORII. Va avea obsesia banilor”

-

Liviu Dragnea e născut în zodia Scorpion, iar 2019 va fi un an extrem de dificil pentru liderul social-democraților, afirmă astrologul Cristina Demetrescu.

„Are destin pe zodia Leu şi s-a înconjurat de o armată care-i duce la îndeplinire ambiţiile pe care şi le urmează cu orice preţ, «până la capăt», cum îi place să spună. Nu vorbim chiar de dictatură, nu mai e posibil aşa ceva, dar cred că 25 decembrie 1989, când a fost executat Ceauşescu, a fost o zi foarte neagră pentru Liviu Dragnea. De la Revoluţie încoace Liviu Dragnea a luat-o pe un drum… Ca om în relaţia cu Dumnezeu, acolo nu ştiu dacă există ceva. Dincolo, legat de obsesia cu justiţia, Luna Neagră îi pică pe casa  închisorii. A doua obsesie sunt banii, marele benefic pe harta dumnealui e pe casa banilor ceea ce înseamnă că ar vrea bani”, a afirmat Cristina Dumitrescu, citată de stirimondene.fanatik.ro.

Cât priveşte destinul politic al marionetei lui Liviu Dragnea, astrologul e de părere că Vasilica Dăncilă trăieşte împotriva firii, n-ar avea ce căuta acolo unde e acum. Potrivit Cristinei Demetrescu, săptămâna 29 decembrie – 6 ianuarie este critică pentru Dăncilă.

- Advertisement -

„Are un început de an dezastruos, ea are acel Saturn căzut de mult, ceea ce înseamnă că este păstrată în această postură  împotriva firii, la fel ca şi Carmen Dan. Maleficul este pe calea comunicării, la fel ca la Victor Ponta. Are o karmă negativă, planetele le are pe casa casei, practic vorbim despre un om care n-ar avea ce căuta în politică”, a declarat Cristina Demetrescu despre premierul României.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -