vineri, mai 31, 2024
AcasăMass-mediaFlooriiiiiin Călineeeeescuuuu! Actorul cheamă publicul să "coacă" un partid nou: "Vă aştept...

Flooriiiiiin Călineeeeescuuuu! Actorul cheamă publicul să „coacă” un partid nou: „Vă aştept după 15 ianuarie!”

-

„Nu o să vă ţin mult acum pentru că este ajunul Anului Nou. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine, o să dezbatem lucrurile care ne interesează, care ne frământă şi o să încerc să fiu cât mai eficace (…) O să îmi ia mai mult timp să iau o decizie, mai ales că este vorba de un destin: ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat şi cu drumeţi de toate felurile.

Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim despre politică şi dacă vorbim despre un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, aşa cum fac croitorii, pentru că după aceea loc de întoarcere nu mai este. Să fiţi însă siguri că mă gândesc foarte-foarte serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu sau un ego, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi dintre dumneavoastră care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi pe piaţă şi pe care sondajele încearcă să o aşeze aşa cum numai ele ştiu să o facă…

Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi interesaţi de aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Aşadar, sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. Nu are rost să încep acum să comentez ce s-a întâmplat în ultimul timp şi mai ales de doi ani încoace, pentru că aş începe acum şi aş termina vara viitoare poate. Dar, o să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care o s-o dezbatem punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii“, a declarat Florin Călinescu, într-o transmisie live pe pagina sa de Facebook, potrivit Adevărul.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Te uiti si castigi ….sau…tu te uiti si eu castig.Dupa partidul poporului pp-dd cu electoratul jucator la loto in grup organizat de catre marele sef urmeaza partidul jucatorilor de la te uiti ….mult si castigi….

  2. Maestre exista un destul de mare numar de partide care se revendica a fi anti psd (PNL,PLUS,USR,PMP) .Mai nou a aparut si partidu televiziune al perfidului Gusa , un partid care se autointituleaza partidul strazii etc. ;Partide care fragmenteaza electoratul de dreapta .Eu asteptam de la dvs. un apel catre cei ce va urmaresc de a se orienta, in functie de afinitati, catre unul din partidele existente si mai apoi toti sa militeze pentru constituirea unei aliante politice antipsd . Va rog deci sa renuntati la acest proiect politic care ar duce la o fragmentare si mai mare .Cu stima !

  3. Cu atata puzderie de partide tot psd-aua va castiga, en fanfare!!! Fara suparare, maestre!!! Noi avem nevoie de un partid de drepata, mare, tare, si bun, cu oameni curati si pregatiti sa se bata cu monstrul psd, atat!!! Adunati-va la un loc, nu va separati in 1001 de partide!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -