La aniversarea a 83 de ani, Florin Piersic i-a „împăcat” pe Oreste şi Mircea Badea. Rareş Bogdan, „vinovatul” de serviciu

2
4485

Aflaţi azi pe baricade opuse, Oreste Teodorescu şi Mircea Badea au ajuns ieri seară din nou „împreună”. A fost la Cluj-Napoca, unde Florin Piersic a fost sărbătorit de clujeni, sâmbătă seara, în sala arhiplină a cinematografului care-i poartă numele, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani.

Primul rând a fost rezervat invitaţilor speciali precum: Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, episcopul grec-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, primarul Emil Boc, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe (căruia actorul i-a botezat un copil-nr), actriţa Medeea Marinescu, plus alte oficialităţi şi personalităţi locale, dar şi un invitat „surpriză”: jurnalistul Oreste Teodorescu. Acesta a fost invitat de realizatorul TV Rareş Bogdan, care a prezentat evenimentul alături de Irina Margareta-Nistor, relatează Adevărul.

„Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea”, i-a spus Piersic lui Rareş Bogdan.

„Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi.”, a spus îndrăgitul actor şi a adăugat, zâmbind: „Mă joc, bineînţeles, cu voi”. „Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, i-a transmis actorul lui Oreste Teodorescu.

CITIŢI ŞI:

Oreste şi Rareş Bogdan pregătesc „o mişcare albă împotriva ciumei roşii”

Oreste: Dragul nostru „Tataie”, te-ai urcat pe scările Raiului să te întâlnești cu Alex!

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

2 COMENTARII

  1. Deci viata merge inainte in balacareala si mafiotii de-asta isi permit sa sfideze orice observatie primita de la EU….Deci populatia poate sa se trezeasca si cu dictatura ca EU nu are nici-o calitate sa impiedice asta.

  2. „datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”
    Poftim? Si principiile? Pe Piersic daca-l lauzi si apreciezi nu mai conteaza ca esti din ciuma rosie sau om cinstit. Oreste sau Badea totuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.