Kitsch PSD-ist la consulii din Torino: beizadeaua Tel Drum cu blană scumpă, domnu’ Vali cu pieptul păros

3
5050

Apariție halucinantă la o expoziție la Torino: Ioana Gheorghiaş, Consulul General al României la Torino, îmbrăcată într-o haină de blană, şi Valentin Popescu, consul în acelaşi oraş, descheiat la cămaşă pentru a i se vedea părul viril!

Contrastând cu mizeria şi sărăcia cu care se confruntă majoritatea populației României, cei doi au avut o apariție cu mult fast şi extrem de mult prost-gust, consulul Popescu etalandu-şi lațele de pe pieptul dezgolit.

Momentul a fost surprins de Gazetaromaneasca.com, care face un comentariu acid.

„Ea cu blană, el descheiat la cămașă până aproape de buric, să se vadă părul viril de mascul feroce. Par doi scăpați de la o paradă pride, dar de fapt sunt reprezentanți ai statului român și nu sunt în timpul liber, ci la o acțiune oficială, reprezentând Statul Român.

Vorbim despre Ioana Gheorghiaș, Consul General al României la Torino, dar mai ales despre Valentin Popescu, consul la aceeași misiune diplomatică. Dacă peste ținuta doamnei Gheorghiaș – rochie neagră, scurtă și decoltată, blană – am putea trece cu vederea, nu poate trece neobservată ținuta de don Juan a consulului Popescu: cămașa descheiată până sub vestă, cu părul de pe piept <<arborând>> și cu ultimul nasture de la vestă desfăcut.

Cu siguranță, în cluburile dâmbovițene, domnul Popescu ar face furori. Aspectul fizic îl avantajează, nimic de zis, dar dumnealui uită că e diplomat și că există un cod etic pentru Corpul diplomatic și consular al României, aprobat recent, în aprilie 2014. La art. 6 găsim negru pe alb:

<<Membrii Corpului diplomatic și consular al României au următoarele obligații:

e) să aiba un aspect și o ținută vestimentară decente și reprezentative, potrivit statutului și etichetei diplomatice>>”.

Cei doi au fost prezenți la o expoziție a fotografului Cătălin Urdoi.

Ioana Gheorghiaş este fata lui Mugurel Gheorghiaş, fost acţionar la Tel Drum şi bun prieten al lui Liviu Dragnea. Numirea domnişoarei Gheorghiaş în funcția de Consul General al României la Torino a fost vehement contestată de comunitatea românească din Torino, care a văzut cum brațul lung al lui Dragnea se întinde până în capitala piemonteză.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here