Aleasa lui Teodorovici la şefia ANAF a picat de cinci ori TESTUL ORAL

1
5747

Proaspăta șefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în decurs de trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcții de inspector la Serviciul Antifraudă. S-a întâmplat în perioada 2014-2016, dezvăluie publicaţia Newsweek România, care publică şi fişele de evaluare ce probează slabele rezultate la testul oral.

Primul eşec – martie 2014, al doilea – octombrie 2014, al treilea – iunie 2015, al patrulea – octombrie 2015, al cincilea – 2016.

Mihaela Triculescu și-a început cariera la firma de salubritate a comunei Cârcea, din județul Dolj, primul său post fiind cel de contabilă. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților a județului Dolj. Apoi, și-a deschis un cabinet individual de insolvență. 

„Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență”, a explicat Guvernul României, într-un comunicat de presă, alegerea făcut de ministrul de Finanţe pentru postul lăsat liber de fostul şef al ANAF (Ionuţ Mişa, demis de Teodorovici).

1 COMENTARIU

  1. Ideea este simpla, punem in functie un incompetent care stie ca nu merita aceasta functie. In consecinta incompetentul va juca asa cum vom canta noi. La fel au procedat si cu „Veorica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here