joi, februarie 29, 2024
AcasăNewsIohannis, anunţ oficial: "Candidez pentru un nou mandat de preşedinte!"

Iohannis, anunţ oficial: „Candidez pentru un nou mandat de preşedinte!”

-

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în urmă cu câteva minute: „Începem 2019, un an cu multe provocări, cu preşedinţia Uniunii Europene. Sunt convins că o să facem faţă bine. Apoi, avem alegeri, e foarte important să participăm la aceste alegeri. Vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez, voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte. Scopul mandatului meu este apărarea statului de drept şi întărirea luptei anticorupţie. E foarte important să participăm în număr cât mai mare la alegeri. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine”.

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia miniștrilor Paul Stănescu și Lucian Șova, după decizia din 19 decembrie a Curții Constituționale.

Curtea Constituțională a decis, în 19 decembrie, că şeful statului este obligat „să emită de îndată decretele de constatare a vacantării celor două funcţii de ministru” şi să răspundă motivat legat de numirile noilor miniştri.

- Advertisement -

Preşedintele a dat azi o nouă lovitură PSD anunţând că refuză propunerile pentru posturi de miniştri în cazul Liei Olguţa Vasilescu şi al lui Mircea Drăghici.

CITIŢI ŞI:

Codrin file din povestea „hoţul strigă hoţii”: „Iohannis blochează România. Poate îl suspendăm”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -