Acasă News Dragnea și-a trimis clovnul să-i anunțe nunta cu "nepoata"

Dragnea și-a trimis clovnul să-i anunțe nunta cu „nepoata”

Liviu Dragnea n-a anunțat încă dacă și când se însoară cu Irina Tănase, dar a făcut-o clovnul său favorit, Codrin Ștefănescu (secretar general al PSD): „cât de curând”.
Prin partid, pe la colțuri, Irinei Tănase i se mai spune și „nepoata”, pentru că e cu 30 de ani mai tânără decât dragul ei dictator. Juna a împlinit 26 de ani în luna septembrie, el a făcut 56 de ani în octombrie.
Codrin Ștefănescu (foto) la B1 TV: „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui, care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”.
Dragnea și-a scos „nepoata” în lume la Congresul PSD din martie 2018. Atunci, liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, că nu a cerut-o în căsătorie. „Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres. S-a vorbit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”.
Liviu Dragnea a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările