Dragnea și-a trimis clovnul să-i anunțe nunta cu „nepoata”

0
9870
Liviu Dragnea n-a anunțat încă dacă și când se însoară cu Irina Tănase, dar a făcut-o clovnul său favorit, Codrin Ștefănescu (secretar general al PSD): „cât de curând”.
Prin partid, pe la colțuri, Irinei Tănase i se mai spune și „nepoata”, pentru că e cu 30 de ani mai tânără decât dragul ei dictator. Juna a împlinit 26 de ani în luna septembrie, el a făcut 56 de ani în octombrie.
Codrin Ștefănescu (foto) la B1 TV: „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui, care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”.
Dragnea și-a scos „nepoata” în lume la Congresul PSD din martie 2018. Atunci, liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, că nu a cerut-o în căsătorie. „Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres. S-a vorbit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”.
Liviu Dragnea a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here