marți, februarie 27, 2024
AcasăAlegeri 2019Iohannis, 700.000 de voturi mai mult decât PNL la europarlamentare. Comparaţia între...

Iohannis, 700.000 de voturi mai mult decât PNL la europarlamentare. Comparaţia între candidaţi (10 noiembrie) şi partide (26 mai)

-

Președintele Klaus Iohannis a fost singurul candidat care în turul întâi al prezidențialelor a luat un scor semnificativ mai mare față de rezultatul obținut la europarlamentarele din luna mai de PNL, partidul care l-a susținut. Șeful statului primit duminică cu peste 700.000 mai multe voturi decât liberalii în primăvară.

Ceilalți candidați la prezidențiale au păstrat, aproximativ, aceleași scoruri obținute în primăvară de partidele care i-au susținut în cursa pentru Cotroceni, în condițiile în care și prezența la urne a fost cam la fel.

Dan Barna a fost singurul candidat care a pierdut un număr uriaș de voturi față de cele obținute de Alianța USR PLUS la alegerile europarlamentare. Liderul USR a fost votat de doar 1,2 milioane de români, cu peste 800.000 mai puțini decât au votat pentru Alianță pe 26 mai.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Noi doar-atat Va mai spunem: daca FUND-MARE-de-„Ioha” a… „DORMIT-PE-EL” (!) timp de… CINCI (5 !) ani, DESI STIA CA LA SFARSITUL ACESTORA VA MAI AVEA NEVOIE, O DATA (in doua-tururi), DE VOTURILE ROMÂNILOR (!!!), oareee… CE SE VA INTAMPLA… DUPA 24 NOIEMBRIE A.C., in urmatorii… CINCI (5 !) anisori, CAND… „ÎL-VAAA…-DUREA-ÎN-BASCĂ” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) deee… ROMÂNI-și-ROMÂNIA (!), pentru ca… NU VA MAI AVEA NEVOIE(-ELECTORALĂ !!!) DE EI/NOI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  • Șiii…, încă ceva: BINEINȚELES căăă… NE VOM DUCE SĂ-L VOTĂM, în turul-DOI, (ȘI !) peee… „FUND-MARE-Ioha”, EXAAAACT AȘA CUM, înnn… 2000, l-am votat, în turul-secund, peee… ION „ILICI” ILIESCU (adică TAMAN peee… CREATURA CARE NEEE… BĂGASE GHEARA-N-BEREGATĂ, LA-PROPRIU, cu opt ani înainte, pe 15 august 1992, aici, în Constanța, cand ne-a zbierat și „strigătura” aiaaa…, cuuu… „MĂI, ANIMALULE !”): PLÂNGEAAAAAAAM-șiii…-votam, atunci, în toamna anului 2000, NUMAI ca să NU iasă/ajungă președinte… CATASTROFA-ABSOLUTA (!!!!!!) de „VECEU”-Tudor, ȘI-AȘA… vom face ȘI PESTE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, adicăăă… VOM PLANGE ȘI-L VOM VOTA PE… NOUL-Iliescu (Iohannis) – ! –, ca sa NU se instaleze la Palatul Cotroceni… NOUL-„Veceu” (coana VEorica-VasElica), DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

    • Pentruuu… „Jiji”:

     1. ANALFABETII NU stiu/REUSESC sa citeasca un text: rugati pe cineva… ALFABETIZAT (!) sa Va citeasca ceea ce am scris noi si, astfel, veti afla caaa… NU (!) am afirmat CEEA CEEE… „bateti-campii” dumneavoastra !!!

     2. NICIODATA NU facem ceea ce si-ar dori… IDIOTII – ! – (sa facem noi), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    • Daaa…, bietul Cristi…, DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ, era… NUMAI-SUFLET, sărmanul băiat !!!!!!!!!!

     Ne cunoșteam bine, din BALCONUL-de-la-UNIVERSITATE, din timpul „GOLANIADEI” din Piața Universității, din aprilie-mai 1990 !!!

     • Din pacate, cine-a facut clipul care este pe „YOUTUBE” l-a ilustrat, in mod GREȘIT (!!!!!!), cuuu… MAZĂRE-în-fotografii, NU cu noi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -