Clasament alegeri prezidenţiale (99,99% din voturi): Iohannis 37,22%, Dăncilă 21,92, Barna 14,78%

7
3398
Iohannis - Dăncilă - Barna

Președintele Klaus Iohannis a fost votat de 37,22% dintre românii care s-au prezentat la vot în turul întâi al alegerilor prezidențiale, după numărarea a 99,99% din voturi, potrivit centralizării paralele făcute de USR PLUS. Au fost centralizate 9.358.927 de voturi, lipsind datele din doar 4 secții, adică 109 voturi.

Procentele și numărul de voturi obținute de principalii clasați în turul 1 al prezidențialelor:

Klaus Iohannis – 37,22% (3.483.705 voturi)

Viorica Dăncilă – 21,92% (2.051.610 voturi)

Dan Barna – 14,78% (1.383.627 voturi)

Mircea Diaconu – 8,71% (815.054 voturi)

Theodor Paleologu – 5,63% (526.906 voturi)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

 1. BINEINȚELES căăă… NE VOM DUCE SĂ-L VOTĂM, în turul-DOI, (ȘI !) peee… „FUND-MARE-Ioha”, EXAAAACT AȘA CUM, înnn… 2000, l-am votat, în turul-secund, peee… ION „ILICI” ILIESCU (adică TAMAN peee… CREATURA CARE NEEE… BĂGASE GHEARA-N-BEREGATĂ, LA-PROPRIU, cu opt ani înainte, pe 15 august 1992, aici, în Constanța, cand ne-a zbierat și „strigătura” aiaaa…, cuuu… „MĂI, ANIMALULE !”): PLÂNGEAAAAAAAM-șiii…-votam, atunci, în toamna anului 2000, NUMAI ca să NU iasă/ajungă președinte… CATASTROFA-ABSOLUTA (!!!!!!) de „VECEU”-Tudor, ȘI-AȘA… vom face ȘI PESTE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, adicăăă… VOM PLANGE ȘI-L VOM VOTA PE… NOUL-Iliescu (Iohannis) — ! –, ca sa NU se instaleze la Palatul Cotroceni… NOUL-„Veceu” (coana VEorica-VasElica), DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

  Noi doar-atat Va mai spunem: daca FUND-MARE-de-„Ioha” a… „DORMIT-PE-EL” (!) timp de… CINCI (5 !) ani, DESI STIA CA LA SFARSITUL ACESTORA VA MAI AVEA NEVOIE, O DATA (in doua-tururi), DE VOTURILE ROMÂNILOR (!!!), oareee… CE SE VA INTAMPLA… DUPA 24 NOIEMBRIE A.C., in urmatorii… CINCI (5 !) anisori, CAND… „ÎL-VAAA…-DUREA-ÎN-BASCĂ” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) deee… ROMÂNI-și-ROMÂNIA (!), pentru ca… NU VA MAI AVEA NEVOIE(-ELECTORALĂ !!!) DE EI/NOI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  • Bai frate, nu-ti place Iohannis, voteaz-o pe dancila si lasa-ne, nene! Chiar nu se poate sa scrieti normal, fara sa ”strigati” la noi, prin majusculele pe care le folositi abuziv, si la fel, 1000 de semne de exclamatie, sunteti efectiv obositor!

   • „Bai, sorooo…” (ca sa-ti pastram modul-de-adresare preferat de cei de… NIVELUL-TĂU !), CINE TE PUNE SA CITESTI CE SCRIEM NOI (caaa… NOI NU te-am invitat, NU reprezentati vreun „target” pentru noi…, NU ne starniti interesul catusi-de-putin !) si, apropo: mai pune mana/… „PE-CARTE”, ca sa afli daca majusculele sunt… „ABUZIVE” – Sic ! –, dar… probabil ca ai INVATAT-SA-CITESTI de pe… „Internet”/”Facebook”, NU LA SCOALA (!!!), daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    In ceea ce priveste optiunile-noastre electorale, afla ca o sa-l votam peee… FUND-MARE, pe 24 noiembrie, adica pe NESIMTITUL si LENESUL de Iohannis, NU pentru ca acest politician-MEDIOCRU at… merita, ci tocmai ca sa NU iasa Dancila presedinte, daaaaaaaaaaa ?!!!

    Doua sfaturi (GRATIS !):
    1. Daca tu ai o opinie, NIMIC NU-TI DA DREPTUL sa vorbesti in numele… TUTUROR ÎNCĂ… MAI SUNTEM MAJORITARI, NOI USERISTII, printre cititorii-FIDELI ai acestui… „site” – Sic ! –, cum numesti tu, din lipsa-de-cunoastere, PUBLICATIA-ONLINE „ZIARISTII.COM” !!!
    2. Voi, astiaaa…, FANATICII (!!!) luuu’… CUR-MARE-de-„Ioha”, INSIPIDUL si AROGANTUL sef-REAL al P.N.L., sunteti, MAI TOTI…, de tip… PESEDIST (!): prosti, needucati, isterici, perversi, ipocriti, farisei, lasi, „IMBARLIGATORI”, AUTORI-de-„FAKED-NEWS” s.a.m.d., darrr… (SI-ACUM VINE SI SFATUL NUMARUL DOI: ) tu mai ai, inca, timp sa-ti… REVII, pentru ca UNEORI dai impresia ca esti in stare sa mai gandesti siii… CU-CAPUL, asa incat te sfatuim sa NU perseverezi in „calitatile” (Sic !) enumerate de noi mai sus, daaaaaaaaaaa ?!!!

     • TREBUIE sa PRECIZAM, pentru ca s-au… INTERCALAT (!) postarile-RASPUNS: bineinteles ca RASPUNSUL nostru a fost pentru cea care se semneaza aici cu „Gabriela Constantinescu” siii… INCEARCA „SA-FACA-ORDINE” (Sic !), in stil deee… „CARALIU”-deee…-TEMNITA-COMUNISTA !!!!!

      Iar lui „kiki” ÎI MULTUMIM siii… ÎI DĂM DREPTATE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.