vineri, mai 31, 2024
AcasăAlegeri 2020INTERVIU. Stelian Ion: "E în mâna românilor dacă noul guvern se va...

INTERVIU. Stelian Ion: „E în mâna românilor dacă noul guvern se va face în jurul USR-PLUS sau în jurul PNL”

-

Stelian Ion este un politician tânăr (43 de ani), are experiența a 4 ani de Parlament și a ratat ”la mustață” Primăria Constanței, unde a candidat din partea USR-PLUS. Acum candidează, tot în județul său, pentru un nou mandat de parlamentar.

Stelian Ion este avocat de profesie și, spre deosebire de unii dintre colegii săi radicali, a învățat bine „arta compromisului fără compromitere” în politică. De aceea, a reușit să facă din Constanța teritoriul unde alianța PNL – USR-PLUS funcționează aproape ca un ceas elvețian, în ciuda diferențelor uneori majore dintre parteneri.

Prin oameni ca Stelian Ion, avantajul USR este că nu distruge relația cu posibilii viitori parteneri de guvernare; dimpotrivă, creează punți. Și nu renunțând la valorile în care el și colegi lui cred, ci susținându-le până la capăt cu tărie.

În interviul acordat publicațiilor Ziaristii.com și Lumealibera.ro, pe care vi-l oferim în format video, Stelian Ion continuă să pledeze pentru ideile USR-PLUS, dintre care – spune el – unele nu sunt pe placul liberalilor, dar nici nu aruncă în aer un potențial parteneriat cu PNL.

- Advertisement -

Stelian Ion știe că o viitoare alianță PNL – USR-PLUS nu e capriciul personal al nimănui, ci este așteptarea majorității românilor.

VIDEO: Discuția în trei: Stelian Ion – Laurențiu Ciocăzanu – Grigore Cartianu

——————————————————————————————————

– Comandat de: Partidul UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA (U.S.R.) – Filiala județeană Constanța

- Advertisement -

– Executat de: Macondo Gabo Press S.R.L. – Portal: Ziaristii.com

– C.U.I. mandatar financiar: 11200021

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -