Idiotul Iașiului: șoferul de autobuz care a circulat cu afișe antivaccinare lipite pe parbriz. Ar putea fi concediat

1
1157

Un angajat absolut iresponsabil al unui serviciu public, la societatea de transport în comun a Primăriei Iași: șoferul antivaccinist al unui autobuz. Se impune concedierea acestuia!

Un șofer de autobuz din Iași, în vârstă de 42 de ani, riscă să rămână fără loc de muncă după ce a lipit, pe parbrizul mașinii de serviciu, două afișe antivaccinare.

„Copiii noștri nu-s cobaii voștri!!!”, scria pe unul dintre afișe.

„Nu vă vaccinați, o să regretați!!!”, scria pe celălalt.

Individul a circulat așa cu autobuzul câteva ore prin oraș, în două zile consecutive, până când șefii lui au aflat, i-au cerut să dea jos cele două mesaje și au deschis o anchetă internă.

Ulterior, șoferul iresponsabil, care lucrează de aproape 2 ani și jumătate pe mijloacele de transport în comun din Iași, a pus fotografia cu autobuzul ca poză de profil pe rețelele sociale. În nici două zile, fotografia a fost distribuită de peste 700 de ori.

Andreea Barna, purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași: „Sunt două episoade, în două zile diferite, în care acesta a circulat. I s-a atras atenția și a fost obligat pe loc să elimine cele două afișe. Din garaj, el nu a plecat cu afișele pe bord, A fost un gest pe care l-a făcut ulterior, pe traseu”.

Ce poate păți șoferul iresponsabil? Andreea Barna: „Sancțiunile diferă. Pleacă de la avertisment și se poate merge până la desfacerea contractului de muncă. Politica noastră este de a respecta toate legile în vigoare, iar ceea ce a făcut conducătoul auto contravine politicilor noastre, cu atât mai mult cu cât în regulamentul de ordine interioară este prevăzut faptul că este interzis afișajul de către angajați în mijloacele de transport, dacă nu există aprobare în acest sens”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Primar PSD: „Dacă ne obligați să ne vaccinăm, vă așteptăm cu furcile, coasele și securile! Voi fi în prima linie! Sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!”

* Minciunile anti-vaccinistei Șoșoacă au blocat contul de YouTube al Senatului!

* Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Conserve politico-mediatice s-au aliat pentru a răsturna „regimul Iohannis”: Năstase, Tăriceanu, Roman, Severin, Vosganian, Marga, Nistorescu, Cristoiu, Dinescu, Bușcu, Știreanu, Savaliuc

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Orban: „Klaus Iohannis poate rezolva criza politică într-un «tête-à-tête» de 15 minute. Nu știu de ce nu o face, e obligația sa constituțională”

* Gheorghe Flutur: „«Festivalul democraţiei» a omorât PNL. Am greșit. Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul”

* Trioul universitar care a extras un profesor afgan din ghearele talibanilor: Radu Carp – Cristian Preda – Marian Preda. „Era în pericol de a fi linșat de talibani”

* Mălin Bot a câștigat prima bătălia în justiție împotriva avocatului Cuculis. Jurnalistul e liber să-i critice „Șobolaniada anti-Clotilde”

* Fotografii duioase cu Emma Răducanu și tatăl ei, după triumful de la US Open. Sportiva a regăsit liniștea de acasă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here