Acasă Dezvăluiri HOȚIE LA LOTERIE. Revolta jucătorilor: "Rușine! Sunteți hoți ca Dragnea! Dați-ne banii...

HOȚIE LA LOTERIE. Revolta jucătorilor: „Rușine! Sunteți hoți ca Dragnea! Dați-ne banii înapoi!”

Incredibila hoție organizată de Loteria Română pe 31 decembrie 2018 – a luat banii pe două extrageri, dar a organizat una singură – a stârnit furia celor care au cumpărat bilete. Mulți dintre ei au scris mesaje pe pagina de Facebook a Loteriei Naționale. Prinsă cu mâța-n sac, Loteria tace, nu le răspunde oamenilor.

Unul dintre aceștia face o observație interesantă: „Au avut încasări de 17 milioane de lei și au dat premii în valoare de 3,9 milioane”. Asta spune totul despre reaua-credință a Loteriei: a făcut sper-profit printr-o înșelătorie.

În mesajele lor, jucătorii și-au îndreptat furia spre conducerea anonimă a Loteriei, dar și spre PSD și responsabilii cei mari: ministrul Justiției, Orlando Teodorovici, și mentorul său politic, Liviu Dragnea.

Mesaje de pe pagina Loteriei Române

Mihaela Pirvuta: Hoților! Toți cei care am fost păcăliți trebuie să facem reclamație la OPC. Eu am fost informată că va fi extragere dublă. Azi am făcut reclamație. Nu va rămâne așa, nu ne puteți fura pe față.

Sorin George Genes: Băi, golanilor PSD-iști! Unde a fost extragerea dublă? M-ați convins cu ocazia asta că sunteți niște hoți ordinari și să nu mai pun bilete la voi! Hai sictir, hoților!

Cozma Lidia: Hoție pe față, credeți că suntem proști? Păi, cum adică, ne luați nouă dublu pe bilete ca să măriți fondul de premiere? Păi, așa trebuia să ne spuneți când am cumpărat biletele, să vedem cine mai cumpăra? Ne-ați furat și asta nu va rămâne așa!

Bacaoanu Andrea: Și de ce trebuia dublu plătit dacă nu a fost extragere dublă? Cum puteți minți oamenii în halul ăsta? Banii cine n-i dă înapoi?

Marius Lucian Stefanescu: Eu nu mai joc. A fost ultimul bilet. Ne-au mințit și am plătit dublu. Haideți să nu mai jucăm, să boicotăm Loteria! Eu am încheiat cu mizeria asta de loterie PSD-istă.

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!

Stefan Dan: Loteria hoților. Eu zic să ne asociem și să-i dăm în judecată, întrucât ei au anunțat extragere dublă.

Vlad Marcu: Eu mâine mă duc la OPC să depun o plângere, dar sunt deschis la o asociere, dacă se organizează.

Ciprian Balajan: Sunt niște mincinoși. Era vorba de două trageri, de asta am plătit preț dublu. O să vă dau în judecată pentru înșelăciune.

Ganciu Alin: Data viitoare poate nu mai faceți nicio extragere… doar prețul la bilet să fie dublu.

Radu Cotoara: Și care era extragerea cea specială??? Că nu înțeleg. Sau acel special era vreun cod anume pentru buzunarul vostru??? Să vă fie rușine! Am plătit trei bilete la preț dublu… ca la urmă să văd că sunteți umbra celor din guvern… Rușine!

Irina Pavel: Bună seara! Nu am înțeles de ce s-a taxat dublu dacă tragerea a fost simplă. Operatotarea mi-a spus că este tragere dublă, ceea ce s-a dovedit o mare păcăleală. De aceea am să depun o plângere la ANPC, iar după aceea am să dau Loteria în judecată.

Militaru Valentin: Și eu, când am cumpărat biletele de la agenția Kaufland Târgoviște, am primit același răspuns: „PREȚUL ESTE DUBLU PENTRU CĂ VOR FI DOUĂ EXTRAGERI”.
Sunteți niște escroci! Ar trebui să nu mai joace nimeni, să vă lase să muriți de foame!

Poelinca Ovidiu: Vă dau în judecată, vreau 15 lei înapoi, bani furați.

Vasile Pop: Loteria Română, unde e a doua tragere sau când va fi făcută a doua tragere? Vrem adevărul pe banii noștri!

Gabriel Florentin: Păcăleală!!! Să nu mai băgăm banii în buzunarele celor de la Loteria Română, care își păcălesc jucătorii! Eu nu voi mai juca. Ați luat banii oamenilor și vă faceți că plouă. Să vă fie rușine, dar nu știți ce este aceea.

Puiu Mihaela Adriana: Am plătit 10 lei pentru că ați spus că este extragere dublă. Sunteți niște mincinoși. Îmi vreau banii!

Ionut-Daniel Crauciuc: A fost ultima oară când am jucat la loterie. De ani întregi extragere dublă, și acum ați dat-o de gard…

Vasile Isache: De când v-ați mutat la România TV, ați devenit țepari!

Ionut Tudorica: Au avut încasări de 17 milioane de lei și au dat premii în valoare de 3,9 milioane. Asta la o singură tragere, pe 31. Deci, au făcut profit 13 milioane de pe urma noastră. Niște hoți!

Bogdan Firica: Niște escroci. De ce am plătit dublu pe bilete pentru o singură extragere? De fomiști ce sunteți!

A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la „6 din 49”, ci şi la Joker, şi la „5 din 40”!

Stefan Lorincz: M-ați păcălit.  Am cumpărat 9 bilete în valoare de 135 lei, din care unul este câștigător (30 lei). Vă trimit toate biletele, și pe cel câștigător, și cer rambursarea sumei de 135 lei. În caz contrar, sunt obligat să vă dau în judecată pentru înșelăciune și dezinformare.

Dana Olaru: Și eu vreau să vă dau în judecată.

Constantinescu Marius: Toată lumea știa că sunt extrageri duble. La toate agențiile, acesta era răspunsul la întrebarea de ce costă mai mult.

Vasliada Cico:La tragerile loto de luni, 31 decembrie 2018…” – așa începe primul comentariu. Tragerile loto alea au fost de fapt… tragerea loto. Ați păcălit jucătorii cu o extragere dublă inexistentă și ați mărit prețul variantelor. Rușine! Eu, unul, îmi vreau banii înapoi pe bilet. Și apoi, la revedere, nu mai joc cu mincinoșii…

Robert Attar: Directoru’ înșeLoteriei Române e un gunoi PSD-ist, Ovidiu Iulian Portariuc. La pușcărie cu el! Ori se predă singur, ori mergem noi după el!

Mihai Andrei: 500.000 lei doar, adăugați la fondul de câștiguri pt 6/49?!? În condițiile în care am plătit dublu, fiind mințiți că va fi o singură extragere dublată pe motiv că erau Sărbătorile și nu se lucra…?!? Păi, un calcul simplu spune că încasările au fost duble, iar fondul de câștiguri nu a dublat proporțional  De ce?! Chiar azi am vorbit cu mandatarul unde am jucat și mi-a spus ca și ei au fost dezinformați cu privire la prețul dublat. De ce?!?

Nicoleta Cimpoi Rotaru: Ați furat banii oamenilor? Vai, mamă doamne, mai e ceva ce nu se poate fura din România? Și puii de sub cloșcă i-ați fura!

Mihai Angheluță Jr.: Deci, ce trebuie să fac ca să primesc înapoi jumătate din costul biletelor pentru extragerea de pe 31 decembrie? Mi s-a spus că vor fi două extrageri și a fost doar una, atât la 6/49, dar și la Joker. Am jucat cu câte o variantă simplă la fiecare și vreau jumătate din preț înapoi. Altminteri, cred că s-ar putea lăsa și cu plângere penală, pentru înșelăciune…

Florin Traian Toderel: Problema este foarte simplă: suplimentarea câștigului se face pe banii Loteriei, și nu ai jucătorilor. La prețul variantei, perceput, trebuia să executați două extrageri. Vă dau în judecată, și daunele vor fi câștigul la categoria I, pentru că mi-ar fi ieșit numerele alese.

Flavia Velicu: Dragă Loterie Română, țin să te anunț că aici încheiem colaborarea și voi îndemna toți prietenii și cunoscuții să facă același lucru! Dacă Orlando are nevoie de bani, să facă chetă în PSD, nu să-i ia hoțește de la noi!

Claudiu Balas: S-au terminat bilele pentru tragerea suplimentară promisă?! Și-au bgat PSD-iștii labele și în sacul de bani de la Loterie?!

Robert Robert: Salut, țeparilor, ce mai faceți? Care este următoarea țeapă, ca să știu și eu câți proști sunt în țara asta care se lasă fraieriți în continuare! Jegoșii dracului ce sunteți!

Ursu Balan: Sunteți niște nemernici! Ați luat bani pentru tragere dublă și a fost tragere simplă! Banii înapoi!

Petre Chiriac: Faceți bine și efectuați extragerea furată, altminteri veți avea surprize! Sper ca Poliția, Parchetul General și noua conducere ANAF să vă ia „de îndată” la bani mărunți. Hoților!

Gheorghe Tataru: Rușine! Sunteți niște hoți ca și Dragnea!

Danny Zlotea: Nu ați înțeles voi bine… Nu erau două extrageri. Era una, care costa dublu.

Tomuleasa Cristian: Poate de Paște veți face două extrageri… Hoților!

Teodor Emanoil: Orlando SRL.

————————————-

Citiți și:

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!

A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la „6 din 49”, ci şi la Joker, şi la „5 din 40”!

loading...

3 COMENTARII

  1. Stimați concetățeni, jucători la loteria națională,
    Joc de aproape 50 de ani. Cercetați arhiva și vă veți convinge că și în data de 6 dec. 2018 am fost furați! La tragerea 6/49 din 2 dec. 2018(tragere dublă, taxată dublu) s-a luat premiul de cat. I – EXTRAGEREA SUPLIMENTARĂ, în valoare de peste 17 milioane lei. Reportul de 15.957.599,87 lei, cat.I de a extragerea principală A DISPĂRUT la următoarea tragere, cea de joi, 6 decembrie 2018. „ALBA-NEAGRA”

    • Normal ca reportul a „disparut” daca premiul la cat. I s-a castigat ! Acel premiu de 17 mil era de fapt intregul report de pana atunci (15.957.599,87 lei extragere principala + Valoare castig extragere suplimentara).

  2. Stai asa! La loterie se practica constant si fatis evaziunea fiscala! Pentru extragere platesti 4.9lei dar ti se retine fara bon fiscal 0.1lei pentru formular. Deci insumati toate formularele si vedeti ce sume la negru se aduna in fiecare zi de Dumninica si Joi a saptamanii luna de luna, an de an la rand! Cu aceasta ocazie evaziunea este dubla caci pentru acelasi formular s-a retinut de doua ori suma de 0.1lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările