Halucinant: Orlando anunță, în ziua votului, că vrea să reformeze clasa politică prin traseism!

0
840
Râde Orlando, râde... Râde de noi

Eugen Orlando Teodorovici (PSD), fost ministru de Finanțe în „era Dragnea”, a declarat pentru Agerpres că a votat „și pentru acei oameni care pot să schimbe chiar și partidul din care fac parte, astfel încât clasa politică din România să fie reformată”.

„Astăzi am votat nu pentru un partid politic – și sper ca acest mesaj să fie foarte bine înțeles. Am votat pentru acei oameni care pot să schimbe, au tăria, puterea, determinarea și poate inconștiența să schimbe chiar și partidul din care fac parte, astfel încât clasa politică din România să fie reformată și astfel încât România să aibă o șansă în a se schimba așa cum ne dorim cu toții, in bine”, a declarat Teodorovici.

Pledoaria pro-traseism a lui Teodorovici, chiar în ziua votului, este ciudată și lasă loc multor speculații. În ultimul an, el s-a aflat în condlict cu actuala conducere a PSD, fiind mai apropiat de grupul SD-ist care a migrat la PER (Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Cîtălin Rădulescu – „Mitralieră”) și de marginalizatul Codrin Ștefănescu.

La începuturile carierei sale politice, Orlando Teodorovici a fost membru PNL, la Vrancea.

Acum, Teodorovici candidează pentru un nou mandat de senator, aflându-se pe locul 1 pe lista PSD Tulcea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.