Gâdea, suflet de slugă: „Iohannis s-a comportat ca un bulibașă”

2
3025

La Antena 3, jihadul anti-justiție continuă cu ură și furie. Cei care i se opun sunt linșați, jigniți, umiliți.

Aseară, Mihai Gâdea, directorul postului, a recurs la arsenalul clasic: „Legea nu spune că dacă ești președinte, ești bulibașă în România. Dar Klaus Iohannis chia așa s-a comportat în cazul numirii șefului Statului Major General”.

Gâdea a făcut apoi o insinuare mârșavă: și anume, că Iohannis le-ar fi dat case, ilegal, sașilor plecați în Germania. Se referă, probabil, la retrocedări, dar n-a produs nicio dovadă că ar fi fost ilegale. Sau sași nu aveau dreptul să-și recupereze casele confiscate de comuniști?!

Afirmația descalificantă (și cacofonică) a lui Gâdea: „Președintele nu vrea să vorbească cu ministrul Apărării. Dar cu domnii ăștia din Germania, cărora le dă case – și in trecut le-a dat case -, vorbește?”

Concluzia lui Gâdea, referitor la Iohannis: „Bătaia de joc e prea mare, aroganța e prea mare!” Asta e, nu toți se pot ridica la nivelul lui Liviu Dragnea…

2 COMENTARII

  1. Ăștia de la Antene sunt foc și para ,deoarece,Iohanis i i tratează cu maxima indiferenta și pur și simplu i i persifleaza.Va dați seama că Iohanis nu a fost odată de cand e președinte sau chiar de când a fost candidat acolo pe la ei prin studiouri?Practic pentru președinte ei nu exista .Credeți că nu e mai dureros ptr ei asta ,decât sa le spună ca Băsescu, nu va mai uitați la Antena 3 o vreme ? Va adu eți aminte ce s a întâmplat după aceea ,le au crescut ratingul pana în normele ce ?Simplu lucrul pe care l interzici tocmai acela te tentează sa l faci ,sindromul fructului interzis. Indiferenta doare mult mai mult decât cearta .Bravo Iohanis chiar ești un altfel de președinte!!! Nu numai ptr asta ,vreau sa reamintesc pentru toți romanii ,ca este singurul ,dat singurul și subliniez asta ,președinte din România care vorbește fluent 4limbi de circulație internațională. E adevărat ca un pic mai molcom ca și prin Ardeal ,dar le vorbeste.Și apropos știți ce i doare cel mai tare ?Mai vine un rand de alegeri prezidențiale și pot sa pariez pe cât vreți ca nici se data aceasta, acest post ,nu va exista pentru președinte!

  2. Toata lumea crede ca Antena 3 contine exemplare umane care se descalifica singure…dar pana una alta ele sunt in stare sa darame bunul simt al unei natii intregi balacarind in mod abominabil oameni de probitate morala din pozitii cheie, de vitala importanta pentru tara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.