Acasă Dezvăluiri Fratele iubitei lui Dragnea, plasat în Reprezentanţa României la UE! Lista beizadelelor...

Fratele iubitei lui Dragnea, plasat în Reprezentanţa României la UE! Lista beizadelelor cu posturi grase la Bruxelles

Promovarea „beizadelelor” în funcţii publice, pe influenţa părinţilor, e boală veche în România. Dar parcă niciodată n-a fost atât de nocivă ca în aceste vremuri de guvernare PSD-ALDE. Fenomenul a ajuns până în inima Europei, la Bruxelles, aşa cum dezvăluie jurnaliştii de la Adevărul.

  • Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor. Printre pile s-a strecurat şi fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.
  • Ramona Niţă face parte din secţia „Transport, Telecomunicaţii, Energie“ a Reprezentanţei. Este fiica fostului ministru PSD al Energiei, Constantin Niţă, condamnat vara trecută la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.
  • Alexandru Pogea este fiul lui Gheorghe Pogea, fost ministru de Finanţe în Guvernul Boc, ajuns la acea vreme în Executiv cu susţinerea lui Adriean Videanu.
  • Mihnea Sarcă e fiul fostului director adjunct al SIE, Vasilică Sarcă, trecut în rezervă anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis.
  • Raluca Seucan coordonează secţia „Afaceri Interne” din cadrul Reprezentanţei României la Bruxelles. Este fiica Aspaziei Cojocaru, fost judecător CCR.
  • Iulian Tănase se ocupă de „Relaţii Comerciale Externe“. El este fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor diplomatice, Iulian Tănase a fost trimis la Bruxelles în urmă cu cinci ani, când relaţia dintre sora sa şi liderul PSD era la început. A rămas acolo la propunerea Ministerului pentru IMM-uri, condus de Radu Oprea, unul dintre apropiaţii lui Dragnea.

CITIŢI ŞI:

Kitsch PSD-ist la consulii din Torino: beizadeaua Tel Drum cu blană scumpă, domnu’ Vali cu pieptul păros

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings