Fratele iubitei lui Dragnea, plasat în Reprezentanţa României la UE! Lista beizadelelor cu posturi grase la Bruxelles

0
8428

Promovarea „beizadelelor” în funcţii publice, pe influenţa părinţilor, e boală veche în România. Dar parcă niciodată n-a fost atât de nocivă ca în aceste vremuri de guvernare PSD-ALDE. Fenomenul a ajuns până în inima Europei, la Bruxelles, aşa cum dezvăluie jurnaliştii de la Adevărul.

  • Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor. Printre pile s-a strecurat şi fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.
  • Ramona Niţă face parte din secţia „Transport, Telecomunicaţii, Energie“ a Reprezentanţei. Este fiica fostului ministru PSD al Energiei, Constantin Niţă, condamnat vara trecută la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.
  • Alexandru Pogea este fiul lui Gheorghe Pogea, fost ministru de Finanţe în Guvernul Boc, ajuns la acea vreme în Executiv cu susţinerea lui Adriean Videanu.
  • Mihnea Sarcă e fiul fostului director adjunct al SIE, Vasilică Sarcă, trecut în rezervă anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis.
  • Raluca Seucan coordonează secţia „Afaceri Interne” din cadrul Reprezentanţei României la Bruxelles. Este fiica Aspaziei Cojocaru, fost judecător CCR.
  • Iulian Tănase se ocupă de „Relaţii Comerciale Externe“. El este fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor diplomatice, Iulian Tănase a fost trimis la Bruxelles în urmă cu cinci ani, când relaţia dintre sora sa şi liderul PSD era la început. A rămas acolo la propunerea Ministerului pentru IMM-uri, condus de Radu Oprea, unul dintre apropiaţii lui Dragnea.

CITIŢI ŞI:

Kitsch PSD-ist la consulii din Torino: beizadeaua Tel Drum cu blană scumpă, domnu’ Vali cu pieptul păros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here