marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriEl e directorul Loteriei, cel care a patronat HOȚIA specială de Anul...

El e directorul Loteriei, cel care a patronat HOȚIA specială de Anul Nou! E PSD-ist influent, a fost primarul oraşului Botoşani

-

Loteria Națională se află în mijlocul unui scandal de mari proporții, după ce şi-a înşelat jucătorii la ultima tragere de anul trecut, organizată pe 31 decembrie.

Sute de mii de oameni au fost păcăliți să plătească preț dublu, cu promisiunea că biletele lor vor participa la două trageri. În realitate, a existat o singură tragere la cele trei sisteme cu prețu dublat: Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40″şi Joker. Astfel, „Tragerea specială de Anul Nou” a devenit „Hoția specială de Anul Nou”.

Din 11 octombrie 2017, director general al Loteriei Române este Ovidiu Iulian Portariuc (41 de ani). Evident, PSD-ist. La vârsta lui încă tânără, este un sinecurist experiență.

- Advertisement -
 • Este membru PSD din 2009, iar timp de un an (ianuarie 2016 – mai 2017) a fost preşedintele filialei județene PSD Botoşani.
 • A fost primarul oraşului Botoşani în mandatul 2012-2016, fiind ales pe listele USL.
 • În 2016 a fost învins de liberalul Cătălin Flutur, fiind nevoit să cedeze postul de primar. A devenit, în schimb, consilier local.
 • N-a avut timp să-şi panseze rănile electorale, pentru că în ianuarie 2017 a primit un ciolan frumos la Bucureşti: consilier personal al ministrului de Finanțe, Viorel Ilie.
 • Din octombrie 2017 este directorul general al Loteriei Române.
 • Este asociat în patru societăți comerciale.

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

Botoşănenii şi-l amintesc pe Ovidiu Portariuc prin prisma unei întâmplări neobişnuite: cu câțiva ani în urmă, și-a anunțat divorțul pe Facebook: „Am hotărât împreună cu soţia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație normală de amiciţie şi de a ne ajuta reciproc. Regret că s-a ajuns aici, dar priorităţile diferite în viaţă şi-au spus cuvântul”. El era primar la Botoşani, soția sa era legată de Iaşi.

Citiți și:

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!

A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la „6 din 49”, ci şi la Joker, şi la „5 din 40”!

- Advertisement -

10 COMENTARII

 1. Sa restituie banii sau sa mai faca o extargere…daca nu…sa cumpere lumanari din alea mici , mici sa ajunga pentru toate jegurile si mizeriile de oameni care fac asemenea lucruri.

  • SĂ trimitem UCAZ la CEDO, să-i facem de rușine pe borfașii care ne-au sechestrat țara, și acum s-au gândit ei, așa, să ne suprime și bucuria și emoția unui JOC pt. a face rost de bani, ciordiți, că la partidul – haită p.s.d., numai ăia sunt buni!… Să cerem DESPĂGUBIRI CIVILE – să facă extragerea suspendată din banii furați, și DESPĂGUBIRI MORALE, pt. disconfortul și scîrba pe care ni le-au provocat acești coate – goale, sfertodocți, ajunși – politic în așa funcții!!.. JOS PSD!!!… SCOS ÎN AFARA LEGII !!!…

 2. Cunosc o situaţie clară de escrocherie comisă de Hoţeria Română. Deci ştiu de ce este în stare Hoţeria. Dar acum, la extragerea din 31 decembrie, nu putem să le reproşăm nimic. Noi, participanţii la extrageri, suntem de vină că nu am fost atenţi şi nu am refuzat să cumpărăm bilete loto. Nu e adevărat că s-au anunţat extrageri duble. S-a anunţat clar că preţul biletului se dublează deoarece se suplimentează fondul de câştiguri la premiile de categoria I, din banii Hoţeriei (500.000 lei la 6/49, 100.000 lei la Joker, 50.000 lei la 5/40). Că şi asta e o escrocherie (aceste suplimentări sunt acoperite tot din banii participanţilor, prin dublarea preţului unei variante, dar şansele participanţilor nu s-au mărit corespunzător dublării preţului), e altă treabă. Nu putem să-i pedepsim decât dacă, de acum înainte, nu mai participăm, cu toţii, la extragerile din zilele de joi, ci doar la cele din zilele de duminică.

  • D-le M.H., cei care au dat bani ca pt. două extrageri, până-n ora 11:30 – 12, nu au știut nimic, au considerat că totul e ca până atunci… Anunțul, cel puțin la Agenția din Constanța, unde merg de obicei, s-a făcut după 11:30, oră la care majoritatea își cumpăraseră biletul, deci chiar am fost escrocați și estorcați, oficiantul de la ag. nici el nu a știut până nu i-au telefonat hoții, spre prânz!!… Nu au nici o scuză, TOTUL a fost studiat de BORFAȘI, inclusiv ora la care au trimis anunțul, când majoritatea jucătorilor își luaseră bilet, că… deh… sunt ciorditori de înaltă clasă, te ”lucrează” la psihic!!…

 3. Lasă, tălică că ie bine acum și pontru noi ăștea care abea neam liberat din pușcărie și nu am avut tinp să termenăm și noi măcar zece clase.
  Mai ales pontru mine ie bine care mămica a dat daru unde sa putut și unde a fost nevoie și acuma mia promis că mă bagă și pă mine păundeva pă lângă duamna aia blondă da nu știu care încă că ie două una mai grasă și una mai slabă.😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -