EXTRAORDINAR! Nea Gică, „duel” cu Vadim Rață: „Erai valoare, arată-mi ce ești acum!”

0
236

… microBEAST în SuperLigă e premiera toamnei pe canalul de YouTube al Superbet România. Emisiunea îi are ca gazde pe George Tănase și Ionuț Rusu, iar cei doi comedianți și-au propus să viziteze fiecare echipă din SuperLigă și să descopere poveștile lor sau ale oamenilor apropiați.

Primul episod îl are în centrul atenției pe Nea Gică, poate cel mai cunoscut suporter al SuperLigii. Liderul galeriei de la FC Voluntari petrece o zi întreagă alături de gazdele emisiunii, ducându-i pe George și Ionuț la restaurantul „de casă” al suporterilor și făcând împreună deplasarea către Ploiești, pentru meciul cu Petrolul.

Printre poveștile spuse de Nea Gică se numără și cele în care i-a certat pe fotbaliștii echipei ilfovene. Chiar dacă nu se implică în echipă și nu se bagă peste antrenor, acesta se folosește de portavoce pentru a transmite mesajele către jucători. Una dintre „țintele” lui preferate e Vadim Rață, mijlocașul basarabean care, conform lui Nea Gică, a scăzut nivelul de joc după scurta experiență la FCSB:

„Lui Vadim Rață i-am zis: «Rață, când ai plecat la Gigi Becali erai valoare. Arată-mi, te rog frumos, ce ești acum!». S-a supărat, mi-a scris pe Facebook că e supărat pe mine. «Păi, de ce ești supărat? Nu joc eu ca lumea? Nu joci tu! În primul rând, tu trebuie să te gândești că un om de 70 de ani țipă o oră și jumătate. Trebuie să ai un pic de obraz»”.

Nici adversarii nu scapă! Nea Gică îi ceartă și pe ei, atunci când e nemulțumit, iar Cătălin Golofca e printre „clienții” săi preferați: „Când l-am văzut, a trebuit să-i zic: «Băi nenorocitule, ai venit plin de tatuaje! Ai stat și tu două săptămâni în București…» Mai bine nu mai venea la Voluntari, că știa că are de-a face cu mine”.

Vezi microBEAST în SuperLiga pe canalul oficial de YouTbe Superbet și distribuie-l și prietenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here