miercuri, mai 22, 2024
AcasăNews"Eu nu am lucrat cu serviciile secrete britanice". Borfașul Năstase reia calomnia...

„Eu nu am lucrat cu serviciile secrete britanice”. Borfașul Năstase reia calomnia bolșevică pe baza căreia Iuliu Maniu a fost întemnițat, torturat și omorât

-

La două zile după ce a comis blasfemia de a se compara cu Iuliu Maniu (pe motiv că amândoi au fost condamnați), Adrian Năstase merge cu ticăloșia și mai departe. Incredibil de mârlan, „Bombonel” ventilează una dintre odioasele minciuni lansate de regimul comunist despre ilustrul politician și martir țărănist.

Joi, 12 decembrie, furios că președintele Klaus Iohannis i-a retras decorația, Năstase a scris:

„Mă vor înjura unii, dar mă întreb dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu, după condamnarea sa”.

Sâmbătă, 14 decembrie, încolțit de criticile dure, Năstase a revenit cu o completare:

- Advertisement -

„În ceea ce  privește o comparație cu Maniu, nici nu se pune problema. Am trăit în alte perioade istorice. E de notorietate faptul că eu nu am participat la Adunarea de la Alba Iulia și nici nu am lucrat, așa cum s-a afirmat despre Maniu, spre exemplu, cu serviciile secrete britanice (deși, se pare, că asta nu a reușit să influențeze prea mult «manuscrisul» înțelegerii dintre Churchill și Stalin în privința României)…”

Mârlănia este uriașă în textul de joi și colosală în cel de sâmbătă.

Joi, Năstase îl punea pe Maniu pe aceeași treaptă cu el, adică deținut de drept comun. Or, liderul PNȚ, făuritor de istorie în vremuri grele, a fost deținut politic, victimă a regimului bolșevic care pusese ghearele pe România. Maniu a și murit în cumplita închisoare de la Sighet, la vârsta de 80 de ani, pe 5 februarie 1953, în urma unui regim de exterminare.

- Advertisement -

Sâmbătă, Năstase a mers și mai departe cu nemernicia. „Eu nu am lucrat cu serviciile secrete britanice, așa cum s-a afirmat despre Maniu”, a scris fostul pușcăriaș. El a ventilat o acuzație niciodată probată, dar pe baza căreia Iuliu Maniu a fost aruncat în pușcărie, în urma unui simulacru de proces, desfășurat într-o Românie ocupată de trupele sovietice.

A relua acuzațiile mincinoase ale bolșevicilor anilor 1946-1953 este dovada caracterului absolut jegos al comunistului corupt pe care bolșevicul Ion Iliescu l-a făcut prim-ministru.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

12 COMENTARII

 1. Ca întotdeauna, țiganul borfaș își dă arama pe față mai devreme sau mai târziu. Apropo celor care’l considerau pe acest derbedeu interlop un pork citit ! El este de fapt un avorton țigan hidos al cărui loc este în pușcărie alături de cei de teapa lui !!! 👹👺😱

 2. Bulibasa Nastase a UITAT inca o diferenta intre nemernicia sa si eroul national Juliu Maniu, acestuia i-a fost confiscatimpul a intreaga avere.

  A sosit timpul de a confisca averile condamnatilor definitiv : Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Dragnea, Hrebenciuc, Tender, Ion Nicolae, Nicusor Constantinescu, Patriciu pentru un inceput.

 3. Sint usor derutat ca la 30 de ani de la evenimentele din decembrie 89 mai sint indivizi de genul lui Nastase( ma rog nu stiu ce gen are, sa fiu political correct)Orice comparatie cu Maniu sau cu alti luptatori pentu Unirea Transilvaniei cu Regatul Romaniei este o blasfemie!!Maniu si ceilalti cu care a fost alaturi au adus Romaniei Transilvania!!Nastase a vindut ARO pentru o suma pentru care nici Matusa Tamara nu iesea din casa!! si putem insira marile privatizari!! Avem unele din cele mai mari resurse de gaz si petrol din Europa continentala…Cite combinate chimice mai avem??? Multumim din inima Partidului Nastase!! Si intre noi fie vorba daca vrei sa te sinucizi cu un Colt 45, nu/ti tragi in gusa!!e o gluma proasta!

 4. Cu scuzele de rigoare, nu va referiti la etnie!! Nu stiu daca Nastae este tigan?? Putea fi Roman, armean, evreu, turc, maghiar…ce importanta are etnia??? Nu!! important este ca a fost si este hot!! Si Hotii trebuie sa fie de parte de societatea normala!

   • Asa este! Sintem doar OAMENi!! care pot fi corecti sau nu! am vazut un cometariu legat de originile lui Nastase si nu mi/a placut…Tragedia este ca am pierdut cel mai mare zona petrolieră din Libia, ca am ”privatizat” strategic combinatele chimice care nu mai exista!Am vindut (a vindut) ARO cu 100.000 dolari, adica cam costa masnia fiului lui Dragnea…ca ne/am vindut( au plecat) 3.500.000 de concetateni in timp de pace!! Ma doare, caci eu am ales sa ramin aici! am fuctionat pe sistemul: daca toti oameni cumsecade pleaca, cine ramine?? Cu stima MW

 5. Si daca a lucrat cu serviciile secrete britanice,pe vremea cand Antonescu ,un general devenit dictator pentru ca i-a permis conjunctura internationala si nationala ,este tradare de tara,sau colaborarea bolsevicilir romani cu Stalin ?Bolsevici din care s-a tras si bombonel, fost ministru de externe al lui iliescu cand s-a semnat reinnoirea tratatului cu MURIBUNDA Uniune Sovietica a lui Gorbaciov,in 1991,92? Nu poti sa compari o colaborare cu un serviciu secret al unui stat democrat cu colaborarea cu NKVDul lui Stalin,cel mai sangeros dictator posibil ,dupa Lenin si Hitler! Mars la ghena istoriei,penalule!

 6. tzigan imputit a jecmanit tara si romanii de bani …este inca liber infractorul asta ??? si multi altii ca el La puscarie cu ei ne-am saturat sa tot platim salariile pentru trantorii astia infractori si drogati

 7. N-am jignit sau insultat in viata mea,pe nimeni, nici virtul,nici in viata reala.Nu pot,dar nu pot sa citesc asemenea abjectie.Sa te compari tu, un gunoi fetid,cu acest OM de PANTEON ,romanesc.Este prea mult.Este odios.Nerusinarea lui, este specifica.Apropo si de ai numara oule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -