E oficial: PSD-istul Iorguș și-a retras candidatura la Primăria Mangalia, în favoarea independentului Murad. În contrapartidă, omul de afaceri îi va susține pe toți candidații municipali și județeni ai Alianței PSD-ALDE-PNȚCD

1
1506
Zanfir Iorguș - Mohammad Murad

O mișcare pe care Ziaristii.com a anunțat-o ca fiind iminentă probabilitate s-a transformat în certitudine. Zanfir Iorguș, candidatul Alianței “Împreună pentru Mangalia” (formată din PSD-ALDE-PNȚCD), s-a retras din cursa pentru Primăria Mangalia (rămânând pe primul loc al listei de candidați la Consiliul Local, vizând funcția de viceprimar) și a anunțat că-l va susține pentru demnitatea de primar pe independentul (cu afinități liberale) Mohammad Murad.

La rândul său, omul de afaceri libanezo-român, cu studii de medic în România, și-a făcut publică susținerea sa pentru listele Alianței PSD-ALDE-PNȚCD la Consiliul Local și Consiliul Județean Constanța, ca și pentru candidatul la președinția Consiliului Județean, PSD-istul Felix Stroe.

Alianța electorală clădită în municipiul Mangalia, pentru Primărie și Consiliul Local, s-a extins și la nivelul județului, pentru susținerea listei de consilieri județeni și pentru candidatura la funcția de președinte al CJ Constanța.

Ca și la întâlnirea de vineri seara, evenimentul de sâmbătă, în care Iorguș și-a anunțat retragerea din competiția pentru Primărie, a participat și candidatul PMP la funcția de primar, Mihai Petru Crăciun. Acesta nu a precizat nici până acum dacă renunță și el la candidatură, dar a întărit afirmația că va conlucra cu Murad și cu Alianța PSD-ALDE-PNȚCD, înainte și după alegeri.

Pe buletinul de vot pentru funcția de primar la Mangalia, dr. Mohammad Murad se află pe poziția nr. 8.

Anunțul lui Zanfir Iorguș (pe Facebook)

“Cer sprijinul celor care au încredere în mine să-l votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar”

„Am spus încă de la început că intru în această cursă pentru a convinge toate forţele politice de opoziţie din Mangalia că numai împreună putem să stopăm degradarea vieţii sociale şi economice din oraşul nostru. Numai uniţi vom putea reuşi ca tinerii noştri să nu mai plece pentru că nu mai au un viitor aici, iar părinţii noştri să nu primească atenţia şi respectul cuvenit din partea administraţii locale! Acest lucru trebuie să înceteze, iar actuala administraţie trebuie să plece acasă, în Constanţa sau în Bucureşti, de unde i-a adus actualul primar! Interesul Mangaliei trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună putem reclădi oraşul nostru, care este blocat în timp, dar şi înglodat în datorii. Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetăţeanului este minimalizat când sunt mai mulţi candidaţi. Am spus-o şi o repet: nu vom câştiga decât dacă vom fi mulţi şi uniţi. Am reuşit să aduc alături de mine mai multe partide politice şi în continuare cred că este nevoie de toate forţele de opoziţie şi de bună-credinţă care pot aduce un plus la această construcţie. Politica naţională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local.

Mohammad Murad are două calităţi importante: este independent şi poate să rezolve aceste divergenţe politice, indiferent de orientare; şi a doua: este liderul sectorului turistic din România, cu o experienţă dovedită în pilonul principal de dezvoltare al oraşului nostru –  turismul. Experienţa mea în administraţie, întărită de o echipă de profesionişti cu oameni din Mangalia, alături de forţa în turism pe care o are Mohammad Murad, pot face din oraşul nostru unul în care putem trăi şi munci cu onoare. Mi-am asumat toate deciziile, luate cu responsabilitate şi bună-credinţă. De fiecare dată, am fost conştient de acestea şi întotdeauna le-am luat numai cu gândul de a putea face bine tuturor celor care au nevoie şi încredere în mine. Tocmai de aceea, cer sprijinul celor care au încredere în mine să-l votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar şi echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNŢCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele oraşului nostru. Această colaborare politică este o garanţie că tinerii noştri rămân acasă alături de familie şi să-şi construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinţii noştri trebuie să aibă parte de atenţie şi respect! În noi toţi poate renaşte mândria de a trăi în oraşul nostru – Mangalia!”

  • Comandat de Candidat independent Primăria Mangalia: Murad Mohammad
  • Cod Mandatar Financiar: 24200416

1 COMENTARIU

  1. Ce mizerie de om,cica are afinitati liberale!?😱Iata,tovaraselule ,ca te-a pacalit,are afinitati PE-SE-DIS-TE,adica e atras de hotie,altfel cum explici sacul cu bani pregatiti sa mituiasca alegatorii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here