Duckadam îi răspunde lui Donald Tusk după ce acesta l-a pomenit în discursul de la Ateneul Român

0
4308

„Aş vrea să fac un apel la toţi românii, să o apere în România şi în Europa , fundamentele civilizaţiei noastre politice, libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viaţa publică, statul de drept şi Constituţia, să le apere cu aceeaşi hotărâre cu care Helmuth Duckadam a apărat acele patru penalty-uri la rând. Atunci şi mie mi s-a părut imposibil, dar el a reuşit. Şi voi veţi reuşi”, a declarat preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, la ceremonia de deschidere a preşedinţiei Consiliului UE din Bucureşti, ieri seară, la Ateneul Român.

Reacţia „eroului de la Sevilla” nu s-a lăsat aşteptată. El a comentat azi declaraţiile preşedintelui Consiliului European.

Am rămas surprins, înseamnă că am reușit să rămân în memoria oamenilor, mă simt foarte mândru. Eram alături de soție și de fetiță când am văzut ce a zis domnul Tusk și am fost încântat, am rămas mască. Sunt foarte măgulit”, a povestit Helmut Duckadam, pentru „Fanatik”.

Helmut Duckadam a comentat şi faptul că Donald Tusk a condus prima oară o Dacia 1300 şi a oferit o amintire extrem de amuzantă cu privire la legendara maşină: ”Eu nu am condus o Dacie, nu am prins. În schimb am primit un Aro după finala din ’86. Daciile erau o mașină mai specială. Am avut o prietenă care a mers la vânătoare cu o Dacie și a rămas fără benzină și au băgat pălincă și au mai mers doi kilometri. Deci erau mașini foarte rezistente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here