Dragnea, atac la „drogaţii” #Rezist, Planeta Pământ, Univers, Dumnezeu. Toţi sunt vinovaţi, el e victimă

3
48
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea vorbeşte în acest moment, într-un discurs delirant, despre vinovăţia lumii întregi şi nevinovăţia sa şi a corupţilor din România. Practic, tot ce se întâmplă azi în ţara pe care o conduce de doi ani este o conspiraţie universală. Iată declaraţiile făcute azi la Consiliul Naţional al PSD:

Adio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD ţi-a înfipt-o în coşciugul politic

„Lupta se duce împotriva noastră cu o propagandă uriaşă pe reţele de socializare, finanţată cu criptomonede, vezi pe cei de la #Rezist, cei care se droghează de la #Rezist. Unde e patriotismul lor. Soroşică, presa cu epoleţi, miliardari care finanţează mişcări anarhiste în România, unde patriotismul lor?

O întrebare pentru ministrul Tudorel Toader: În Constituție scrie că președintele nu poate fi trimis în judecată decât pentru înaltă trădare, dar nu scrie că nu poate fi cercetat sau anchetat. De ce nu e chemat la anchetă domnul președinte? Acolo vorbim de case luate cu japca.

E nevoie de un partid, un guvern care să le spună băncilor și multinaționalelor că taxele să le plătească aici, nu în paradisuri fiscale.

Prea multă vreme România a fost păcălită și ținută în chingi cu MCV. La început avea 4 obiective, între timp s-au înmulțit. Unde scrie că nu respectăm condițiile pentru Schengen? Le-am îndeplinit pe toate. Unii mai răi zic că sunt niște țări supărate că nu prind contracte în România. Eu nu cred asta.

În schimb, în România există corupție, cea de putere. Nu apare nici în MCV, nici în evaluările dlui Timmermans, nici în îngrijorările unor ambasadori.

Protocoalele secrete: Mii de oameni stau în închisori din cauza unor complete constituite nelegal.

Procurorii și polițiștii judiciari amenință martorii, nu au nici o jenă. Le spun că va reveni restaurația. Avem corupția procurorilor care au ajuns pe funcții foarte înalte, exemplu Kovesi. A scuipat pe deciziile CCR.

Vreți să mergem până la capăt sau nu?

Ăștia sunt fariseii care au pus mâna pe justiție, cei din străinătate.

Îi sperie foarte mult secția specială pentru magistrați. Probabil că îi pune pe gânduri pe unii.” (Sursa: G4Media)

CITEŞTE ZI:

Demenţa baronului Oprişan: „Să dăm amnistia şi graţierea în România anului 100! Vrem preşedinte român!”

3 COMENTARII

  1. Dragnea este omul providențial al României care atunci când, în sfârşit, începuse să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, a dat ordin groparilor din PSD să se sape mai mult tunel …..și mai adânc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here