Dragnea a boicotat Congresul Socialiștilor din cauza lui Timmermans. „Nu pot să mă bag în poză cu cineva care dușmănește România”

0
138

În discursul său dement de la Consiliul Național a PSD, Liviu Dragnea a explicat și de ce a absentat de la Congresul Socialiștilor de la Lisabona, la începutul acestei luni. Motivul a fost plasat în aceeași notă naționalistă.

„De ce n-am fost prezent la Congresul Socialiștilor… Nu pot să merg să mă bag în poză cu cineva care dușmănește România, cu cineva care nedreptățește România, cu cineva care a făcut rău țării mele! Românai e o țară prea coruptă, înțeleg… Vorbim de cazuri de corupție mare la noi? N-am prea văzut. Am văzut la alții mari cazuri de corupție, și nimeni n-a fost condamnat. Nu cumva vor ca orice politician care gândește românește să aibă gura închisă?” 

Adio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD ţi-a înfipt-o în coşciugul politic

Personajul despre care vorbește Dragnea este olandezul Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, care a avut o atitudine dură fațaă de jihadul anti-justiției al guvernării PSD-ALDE.

La Congresul de la Lisabona, Timmermans a fost desemnat candidatul socialiștilor europeni (PES) la președinția viitoarei Comisii Europene, după alegerile din luna mai 2019.

Alte afirmații ale lui Dragnea, în aceeași notă:

  • „Eu sunt prea prăjit, prea pățit de condamnări nedrepte, ca să am dreptul să-mi spun punctul de vedere”.
  • „România este o victimă a jocului familiilor politice europene. Ce-au zis: l-am luat în vizor pe Viktor Orban, care e de la populari? Hai să luăm unul și de la socialiști!”
  • „Orice țară are dreptul de a-și decide propria soartă!”
  • „Să le-o spunem cu tărie: România nu acceptă să fie o țară de mâna a doua în Uniunea Europeană!”

CITEŞTE ŞI:

Dragnea, atac la „drogaţii” #Rezist, Planeta Pământ, Univers, Dumnezeu. Toţi sunt vinovaţi, el e victimă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here