joi, aprilie 18, 2024
AcasăFără categorieVIDEO: Deputat PSD, discurs șovin împotriva Regelui Ferdinand. Bârlădenii l-au huiduit vârtos

VIDEO: Deputat PSD, discurs șovin împotriva Regelui Ferdinand. Bârlădenii l-au huiduit vârtos

-

Adrian Solomon (41 de ani), deputat PSD de Vaslui, a fost huiduit sâmbătă la Bârlad, unde a susținut un discurs rudimentar, primitiv, șovin cu ocazia Centenarului.

Solomon a spus: „Îmi doresc un singur lucru: ca peste încă 100 de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, și nu de unul german ca acum 100 de ani și ca astăzi”.

- Advertisement -

Bârlădenii l-au huiduit copios, iar Solomon s-a grăbit să se facă nevăzut. Tenta abjectă a discursului săi i-a vizat atât pe Regele Ferdinand (conducătorul român din 1918), cât și pe președintele Iohannis (președintele din 2018).

L-a amenințat cu moartea pe MRU

De-a lungul vremii, Adrian Solomon – autodeclarat „comunist luminat” – a făcut multe declarații scandaloase. În 2011 l-a numit pe premierul Emil Boc „șobolan”, iar „pe șobolani trebuie să-i calci pe cap”.

În 2012 l-a amenințat pe un al premier, Mihai Răzvan Ungureanu, că ar putea avea soarta lui Aldo Moro dacă vine în Bârlad și nu trece pe la Primărie. Aldo Moro a fost prim-ministru italian, creștin-democrat, asasinat în 1978 de Brigăzile Roșii comuniste.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Au uitat năpârcile astea roșii de acum, urmașii ticăloșilor roșii de dinainte de 89 ca ei au fost cei ce adus viperele roșii din Rusia sovietică după 44 ?? care au adus numai grozăvii poporului româm !!! Dacă a fost așa de bun și și-a iubit țara și poporul de ce și l-au ucis ca pe cel mai odios criminal pe tătucul lor ??? și cu care se mândreau că e cel mai iubit fiu al poporului român ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -