Delirium tremens: secretarul general al PSD zice că din cauza lui Iohannis ne sunt răpiți și omorâți copiii

2
1461
Președintele Iohannis și caraghiosul Fifor

Mihai Fifor, secretar general al PSD, senator, ministru al Apărării și fost ministru de Interne, are halucinații. El susține că nu se pot lua măsuri în minister, pentru evitarea unor infracțiuni grave, din cauza președintelui Klaus Iohannis, care „a blocat Guvernul”.

Filologul Fifor a transmis pe Facebook un mesaj cu multe greșeli gramaticale, în contextul crimei din județul Dâmbovița. Caraghiosul senator-ministru scrie că sistemul „nu poate fi reformat” pentru că nu se află în funcție un ministru de Interne.

De ce n-au „reformat” instituția toți miniștrii de Interne din ultimii ani, inclusiv Carmen Dan, care a stat în funcție doi ani și jumătate, nu mai spune Fifor.

Acesta „uită” și de ce Ministerul de Interne nu are ministru: pentru că au demisionat succesiv PSD-iștii Carmen Dan și Nicolae Moga, iar PSD nu și-a trecut noua formulă guvernamentală prin Parlament, după ieșirea ALDE de la guvernare.

Mesajul caraghios a lui Mihai Fifor

„Domnule președinte Iohannis, v-am întrebat, cu ceva timp în urmă, dacă mai este nevoie să moară oameni ca să deblocați activitatea Guvernului.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a produs o nouă tragedie – o altă fetiță, de această dată din Dâmbovița, a fost victima unei crime oribile. Iar asta în timp ce Ministerul Afacerilor Interne rămâne blocat la vârf, neexistând nici măcar un ministru interimar care să conducă sistemul și să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii.

Acum când, din nefericire, încă o tragedie s-a produs, vă puneți în mod laș un parlamentar cel puțin exotic de la PNL să atace premierul și Guvernul pentru că nu ar lua măsuri în domeniul ordinii și siguranței publice.

În mod cinic, și parlamentarul și dumneavoastră știți foarte bine că nu se pot lua aceste măsuri pentru că ați blocat Executivul.

Da, din cauza dumneavoastră, prin blocarea interimatelor, în disprețul Constituției, nu se pot reforma sisteme vechi și cu probleme de zeci de ani. În acest timp mor oameni, iar PNL, la comanda dumneavoastră, politizează astfel de situații pentru că așa v-ați obișuit să faceți audiență – pe suferința oamenilor.

Știți bine că în urma tragediei de la Caracal s-au luat măsuri concrete la nivelul Guvernului – din punct de vedere legislativ și instituțional – pentru a se îmbunătăți reacțiile statului în situații de urgență și pentru a fi alocate resurse suplimentare în asemenea situații. După care ne-ați blocat și mai tare.

Domnule candidat Iohannis și domnilor de la PNL, în loc să discutăm despre cum blocați instituții și nu le lăsați să se modernizeze, poate ar trebui să discutăm cu responsabilitate și lipsă de orgolii cum putem sprijini toți instituțiile să se reformeze și să nu mai permită greșeli cauzatoare de moarte.

Poate ar trebui să vedem cum putem apăra România de acești monștri care, iată, unii trăiesc la noi în țară, dar alții vin chiar din afară, din țări cu pretenții față de securitatea cetățenilor în spațiul european.

Cer încă o dată tuturor politicenilor să nu mai facă rating pe astfel de subiecte și să se aplece serios asupra măsurilor care pot schimba cu adevărat ordinea și siguranța.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Film horror în Dâmbovița. Fetiță de 11 ani omorâtă de un pedofil olandez. Încolțit în Olanda, acesta s-a sinucis, intrând cu mașina într-un camion

Manevrele lui Gino Iorgulescu: și-a scos din țară fiul ucigaș în ciuda opoziției medicilor și fără a fi înștiințați procurorii

Unul dintre marii criminali de la Revoluție a pățit-o! Un vecin a intrat peste el în casă și l-a bătut pentru că dăduse muzica prea tare

Dăncilă îl susține pe „țărănoiul cu p…a mică”. Clujul devine primul județ din care PSD va fi evacuat total

E pur și simplu cretină! A îndemnat două fetițe să admire o armă de război. Și-a făcut poze cu ele lângă o pușcă de asalt

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Traian Băsescu, bântuit de păcatele tinereții. Instanța confirmă că în studenție a fost informatorul „Petrov” al Securității

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

2 COMENTARII

  1. Ce GUNOI INFECT mai este siii… MOACA-MANCATA-de-…SIFILIS (!) asta !!!

    Ne miram ca nu a spus si ca presedintele Tarii e… ruda cu acel nenorocit din Olanda, ca-l cheama… Iohannes !

    „CIUMA – ROSIE” e… DISPERATA (!!!!!!), d’aia NU se mai dau in laturi, aceste JIGODII IMPUTITE, de la nicio MAGARIE !!!!!!!

  2. Fifor – mare dezamagire, este mai prost decat o baba de pe marginea santului. De cate ori deschide gura cade cate o „perla”. Inca nu a aflat ca tot ce spune poate fi folosit impotriva lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.