vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsDăncilă -"idioata fără creier", Dragnea -"ciorditor". SONDAJ despre cum îi văd românii

Dăncilă -„idioata fără creier”, Dragnea -„ciorditor”. SONDAJ despre cum îi văd românii

-

Un sondaj BCS realizat la nivel naţional arată cum îi privesc românii pe liderul PSD, Liviu Dragnea, şi pe marioneta sa din fruntea guvernului, Viorica Dăncila.

 

- Advertisement -

Respondenţii au fost solicitaţi să aleagă dintr-o serie de cuvinte care îi definesc cel mai fidel pe Viorica Dancila şi pe Liviu Dragnea. Peste 45% din cei chestionaţi o definesc pe Viorica Dăncila drept „analfabeta”, „fără creier” sau „idioată”. Doar 3,9% cred ca este „profesionista” si „bun manager”, notează Aktual24.ro.

 

În privinţa lui Liviu Dragnea, 35,2% spun că este „penal” şi „ciorditor”. Alţi 13,2% îl consideră „bandit” şi „ipocrit”. Doar 9,4% spun că este „bun conducator”.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Foarte relevante cele doua viziuni. Cei doi sunt bine fotografiati de masele largi.
    Ingrijorator este acel nucleu dur de admiratori care au cuvinte de lauda pentru aceste creaturi nedorite in spatial nostrum politic si de care nu putem scapa, de parca at fi in bluestem. Dar eu mereu m-ntorc in timp si reprosez natiei romane ca a putut avea in conducator precum Ceausescu atat de multi ani! Asta inseamna ca samburii acceptarii inculturii si provenientei din popor, fara merite altele decat oportunismul/invarteala se perpetueaza si un anumit system din spatele scenei stie sa speculeze aceasta caracteristica a romanilor(practic incultura si prostia combinate, care sunt ce are acest popor mai VIGUROS, din pacate) si sa construiasca mereu in teatru ieftin pe scena politica a Romaniei, biata de ea. Se pare ca cei mai rasariti dintre romani nu au suficient curaj sa se lupte cu viguroasa prostie nationala si, fie dau bir cu fugitii, fie se strecoara si-si duc in trai semi-precar si de compromis, ca stiu ca e greu sa lupti cu forta telurica a acestei prostii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -