sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsJustiția, paralizată de Mafia PSD-ALDE. Camelia Bogdan: "Niciodată în istoria țării nu...

Justiția, paralizată de Mafia PSD-ALDE. Camelia Bogdan: „Niciodată în istoria țării nu s-a întâmplat ca un complet să nu judece!”

-

În luna decembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție, practic, nu există! A fost suspendată. La completurile de 5 judecători nu se judecă niciun dosar penal sau civil. Autorii ororii: PSD și ALDE, care, prin influența lor politică, exercitată excesiv și toxic, au deturnat Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională, Avocatul Poporului, CSM și chiar unele instanțe de la rolul lor constituțional.

Judecătoarea Camelia Bogdan, suspendată din funcţie, a anunţat astăzi că va contesta în instanţă decizia CSM privind tragerea la sorţi a completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform Agerpres, Camelia Bogdan s-a prezentat luni la instanţa supremă, unde se judecă la completul de 5 civil cu Inspecția Judiciară, în mai multe procese.

Astăzi, însă, nu s-a judecat niciun proces. Toate au fost amânate pentru anul viitor, după ce se vor trage la sorţi noile completuri de judecată.

- Advertisement -

„CSM încalcă principiul separaţiei puterilor în stat”

Camelia Bogdan:

 • „Niciodată în istoria ţării nu s-a întâmplat ca un complet să nu judece. Este imposibil ca cineva să vină în faţa unei instanţe şi să nu aibă parte de proces. Este o premieră în istoria României”.
 • „Voi ataca decizia Colegiului de conducere de la instanţa supremă şi voi ataca inclusiv hotărârea CSM”.
 • „Curtea Constituţională nu a delegat CSM să legifereze în materia completurilor de 5 judecători. M-am consultat şi cu alţi colegi: această hotărâre adaugă la lege”.
 • „Noi eram hotărâţi să sesizăm Curtea de Justiție a Uniunii Europene, să facem o trimitere preliminară, deoarece prin această hotărâre a CSM se încalcă principiul separaţiei puterilor în stat. Curtea Constituţională nu putea să delege aceste atribuţii CSM. Completurile se stabilesc prin lege organică”.
 • „Niciodată nu s-a întâmplat ca un justiţiabil să vină în faţa instanţelor pentru a se judeca şi să spui că nu ai o instanţă stabilită de lege. Se încalcă dreptul la un proces echitabil. Doresc să se anuleze acea hotărârea a CSM, deoarece este o hotărâre adoptată în afara cadrului legal”.

La Înalta Curte a fost prezentă astăzi şi fosta şefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, care avea un proces cu Inspecţia Judiciară.

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Noi care nu stim regulile si ierarhia puterii in justitie, putem inghiti orice gogorita ne servesc acesti mafioti care calaresc Justitia la ora actuala. Dar ce sare in ochi oricarui ageamiu este moftul lui Dragnea de a nu-i conveni completul de judecata, ca si cum in muritor de rand are aceasta cadere de a face nazuri pe acest subiect. Nu stiu cum de nu sesizeaza o tara intreaga cum sub ochii nostri PSD, prin oamenii lui marcanti, modeleaza lucrurile dupa cum au ei nevoie, iar opozitia protesteaza suficient de neconvingator, oamenii nu ies in strada, deci PSD-istii cred ca ei chiar au dreptul sa faca orice. Incepe sa para o normalitate, ca pe vremea PCR-ului, cand ei taiau si spanzurau in aceasta tara fara ca nimeni sa fi putut protesta sau apela la organisme dinafara…

 2. E bine ca d-na Camelia Bogdan nu se lasa. Este una dintre primele victimme ale monstruoasei aliante intre mafia politicienilor si mafia din Justitie, care are reprezentanti(e) chiar si in CSM.
  Imi amintesc cat de abuzive si rauvoitoare au fost acuzatiile impotriva d-nei Camelia Bogdan a carei „vina” reala a fost ca a indraznit sa condamne Varanul. Iar cei din CSM i-au facut pe plac mafiotului.
  Acum, mafiotii jubileaza. Inregistreaza victorie dupa victorie. Au terminat-o pe Kovesi, in curand il vor termina pe procurorul general Lazar, sunt vizate doamnele Livia Stanciu si Cristina Tarcea.
  Lucrurile nu pot ramane asa. Cred ca exista solutii, doar nu suntem o societate construita dupa principiul ca raul trebuie sa invinga.

 3. Atunci luna asta , Guvernul ar trebui nici sa nu i mai plateasca !!! Ar mai putea scoate ceva pentru bugetul pensiilor !!! Asta pentru ca justitia sa se implice mai mult in bunul mers al lucrurilor , si sa nu lase oameni chiar ei si alesi de popor dar cu studii de mantuiala( sau nu ) , dar ambele categoriii fara nici o educatie morala si fara pic de respect fata de cei care i au ales , sa mai incurce lucrurile in halul asta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -