miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsRăzbunare: Codruța Kovesi va fi anchetată de Adina Florea, cea pe care...

Răzbunare: Codruța Kovesi va fi anchetată de Adina Florea, cea pe care Tudorel Toader n-a reușit s-o impună la șefia DNA

-

Restaurația în justiție continuă după un plan diabolic. Mafia PSD-ALDE și-a creat deja capete de pod în interiorul Parchetului General. Țintă principală: Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA. Aceasta va fi anchetată de favorita ministrului Tudorel Toader, cel care a încercat s-o pună chiar în fruntea DNA.

Planul Mafiei, în 4 pași

Pasul 1. Prin noile legi ale justiției, impuse de majoritatea PSD-ALDE împotriva multiplelor proteste, a fost înființată Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, în cadrul Parchetului General. Astfel a fost slăbită autoritatea DNA, cea care se ocupase până atunci de infracțiunile magistraților.

Pasul 2. Tudorel Toader a impus-o ca adjunct al șefului acestei Secții pe Adina Florea, fiica unui consilier județean PSD din Constanța. Ministrul Justiției încercase mai întâi s-o plaseze la șefia DNA, în locul Codruței Kovesi, dar s-a opus președintele Iohannis, pe baza avizului negativ dat Adinei Florea de CSM.

- Advertisement -

Pasul 3. Sebastian Ghiță, penalul refugiat la Belgrad, a depus un denunț împotriva Codruței Kovesi, pe motiv că în 2011 aceasta i-ar fi cerut să achite costurile repatrierii infractorului fugar Nicolae Popa (omul lui S. O. Vîntu), din Indonezia. Denunțul a fost înregistrat la noua Secție de investigare a magistraților.

Pasul 4. Procurorul desemnat să se ocupe de denunțul lui Ghiță este aceeași Adina Florea.

Astfel, cea care a vrut să-i succeadă Codruței Kovesi la DNA o va ancheta pe Codruța Kovesi la Comisia specială! Favorita lui Tudorel Toader o va ancheta pe inamica lui Tudorel Toader.

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Nu au nicio rusine. Este razbunare pe fatza a coruptilor si talharilor impotriva celor care au incercat sa-i pedepseasca, Un adevarat razboi absurd, sub ochii unei natiuni perplexe.

  2. Normalitatea s-a mutat în altă parte, iar anormalitatea a devenit normă în România. Se pare ca purced de-a dreptul la la un viol public in centrul târgului pentru a ne arata clar, odată pentru totdeauna, cine e bulibașa in țara asta nefericita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -