joi, aprilie 18, 2024
AcasăDiaspora"Da, eu sunt Răzvan Ştefănescu, şoferul de TIR! Mă regăsesc în fiecare...

„Da, eu sunt Răzvan Ştefănescu, şoferul de TIR! Mă regăsesc în fiecare român ce munceşte”

-

„Suedezul” cu plăcuţele anti-PSD a fost copleşit de mesajele primite după anunţul privind candidatura sa la alegerile europarlamentare de anul viitor, ca independent. Cele mai multe au fost mesaje de felicitări şi susţinere, dar au existat şi unele de-a dreptul răutăcioase şi lipsite de bun-simţ. Într-o postare pe pagina de socializare, Răzvan Ştefănescu le-a răspuns elegant celor care l-au atacat murdar:
„Am primit numeroase încurajări şi deopotrivă numeroase denigrări, de genul…șantierist, sofer de TIR, parvenit etc…Vă mulţumesc tuturor, pentru că deşi părerile sunt împărțite toate spun ceva despre realitatea din Romania de azi: dezbinare, sărăcie, speranţă…
DA, EU SUNT RĂZVAN ŞTEFĂNESCU, soferul de TIR! Acel om simplu, care își iubește familia şi ţara. Care cunoaşte şi sărăcia, și ce înseamnă munca, dar mai ales faptul că n-ar trebui să privesc pe altul de sus decât atunci când îi întind mâna să îl ajut să se ridice.
Mă regăsesc în fiecare român care munceşte, chiar şi cu ziua, sau care are 5 copii în grijă, în fiecare român care se uită în ochii copilului, întrebându-se ce viitor să-i ofere într-o ţară furată, vândută, sărăcită. Sunt mulţi. Fiecare munceşte pentru ziua de mâine, ducând pe umeri povara pe care alţii au așezat-o, prin furt şi încălcarea drepturilor de simplu cetăţean (cum sunt dreptul la vot, la protest liber). Iar asta ne-a făcut ce suntem azi, un popor sărac, dezbinat, oprimat.
Poate e prea mult pentru un șofer de TIR, să visez la o candidatură independentă pentru Parlamentul Europei. Dar visul meu nu stă în cât de realizabil este el, ci că există pur şi simplu prin aceea că toţi suntem născuţi egali, cu drepturi egale. Iar cel care decide este poporul suveran. Şi dacă nu voi reuşi să ajung în Parlamentul European, visul meu tot rămâne valabil. Toţi avem puterea să schimbăm ceva în România. Împreună am putea schimba totul.
Eu personal cred că acela care nu luptă nu este nicidecum mai câştigat decât cel ce riscă luptând. Eu aleg lupta!”, a scris Răzvan Ştefănescu pe Facebook.
- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Stima Razvane dar daca vrei ca psd sa primeasca ceea ce i se cuvine, adica muie, ai ales solutia gresita . Solutia ta presupune fragmentarea electoratului anti psd . Ca independent nu vei reusi sa primesti numarul necesar de voturi pentru a deveni europarlamentar iar voturile respective se pierd .Corect ai avea doua solutii :1 Sa te inscrii in unul din partidele anti psd (cel care crezi tu ca este mai aproape de ideile -idealurile- tale ) negociind inscrierea ta pe lista de candidati a partidului respectiv ;2 Facand campanie pentru partidele de opozitie ,in felul acesta simpatizantii tai ar vota impotriva psd si in acest fel tu ai contribui la infrangerea psd-ului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -