CTP: „E jale la Maternitatea Giuleşti, iar ei umblă cu amnistia şi OUG pe codurile penale!”

1
43

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu şi-a declarat consternarea pentru felul absolut iresponsabil în care guvernează PSD-ALDE, cu Tudorel Toader vârf de lance al minciunilor sfruntate:

„Minciuna are picioare scurte. Au ajuns atât de departe cu mistificarea asta dementă privind nevoia de ordonanţă, ba cu amnistia şi graţierea, ba codurile penale, încît te cruceşti! Tudorel Toader zice că trebuie dată că, dacă nu, ne sancţionează UE. Păi abia ce i-a spus UE să nu mai dea ordonanţe de urgenţă, că procedura corectă de modificare a legislaţiei e prin parlament, nu prin guvern. E jale la Maternitatea Giuleşti, iar ei au grijă de amnistie şi graţiere, cum să dea ordonanţe de urgenţă pe codurile penale, e ceva…! Dacă Eugen Ionescu s-ar întoarce în România acum, s-ar îmbolnăvi grav de depresie”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi TV, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu.

Azi, ministrul Justiţiei a minţit la scenă deschisă opinia publică, spunând că România riscă sancţiuni din partea Europei dacă nu modifică rapid prevederile privind Codurile penale.

Foto: captură Digi 24 TV

1 COMENTARIU

  1. Tudorel Toader e un mic monstru cu cel mai jegos caracter bolsevic, care are un procesor specializat : sa serveasca pe NEOAMENII ajunsi la putere.El atata stie. Noi trebuie sa ne rugam sa mai fie cativa OAMENI in PSD si sa treaca motiunea impotriva guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here