Cupletul Norica Nicolai-Renatte Weber dansează cu ordonanţa pe masă: Să se dea! Să se dea!

2
1615

Europarlamentarii ALDE Norica Nicolai şi Renate Weber susţin promovarea unei Ordonanţe de Urgenţă privind contestaţia în anulare, spunând că altfel nu poate fi îndreptată o greşeală care a fost făcută la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ele au precizat că în acest caz nu se poate vorbi de o amnistie mascată deoarece procesele se vor rejudeca.

„Este necesar pentru că completele nelegal constituite sunt motive în actualul Cod de nulitate absolută a procesului şi în condiţiile astea când eu am prevedere deja în Cod eu trebuie să fac în aşa fel încât să pot să pun această prevedere în vigoare. Ca atare, să repun în termen pe cei care au ieşit din termenul pentru contestaţia în anulare. Deci este absolut firesc”, a afirmat europarlamentarul ALDE Norica Nicolai.

Renate Weber a afirmat în cadrul aceleaşi conferinţe de presă, că repunerea în termen este o situaţie care intervine când dintr-un motiv care nu depindea de persoana respectivă nu s-a putut exercita această cale de atac.

„În mod normal contestaţia în anulare este o cale excepţională pe care poţi să o exerciţi. Problema este că oamenii pot să o exercite de la un anume moment, dar dacă au ştiut care este momentul acela? Momentul acela a fost declarat atunci când Curtea Constituţională a spus că acele completuri sunt într-o componenţă care nu era legală şi repunerea în termen este pur şi simplu o situaţie iarăşi care intervine când, dintr-un motiv major care nu depindea de mine, tu nu ai putut să exerciţi această cale, nu a depins de tine, abia Curtea Constituţională a stabilit. De aceea repunerea în termen este normală”, a precizat Weber, citată de Digi24.ro.

 

2 COMENTARII

  1. Doamne,ce moace putred de infecte!!! Cât de prost poți fi să votezi cadavre vii? Pe cine reprezintă tripleta comică weber/ Nicolai/ grapini in afara de votanții lor,câteva zeci de mii de ciumați ?! Și vrei să te ocrotească DZEU române,când tu bubui de prostie ?!?

  2. Eu de cate ori vad femei in politica ma gandesc la Leana lui ceasca, nici astea doua, plus Grapini nu sunt mai bune, proaste de bubuie si ridicole pana la ceruri, iar noricu nicolai, ca numai a femeie nu arata, mai e si fost procuror comunist, cu aceleasi naravuri din trecut!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here