Cum s-o pui ministru?! Olguța Vasilescu minte precum FSN-iștii din 1990, care ziceau că Rațiu și „Căposu” îi bagă pe țărani cu gâtul în jug și îi afumă cu ardei iute

3
7810

Aflată în grea suferință pentru că nu reușește să se mai lipească de un post de ministru, Lia Olguța Vasilescu își exprimă frustrările pe Facebook. Și o face recurgând la arma ei tradițională: minciuna sfruntată, groasă, ordinară.

Cea mai recentă creație a deputatei PSD e desprinsă din propaganda primitivă a anilor ’90, care la rândul ei își trăgea seva din cumpliții ani ai bolșevizării României, după 1944.

Mesajul (semi-agramat) publicat de Lia Olguța Vasilescu:

„PNL anunța deja primele măsuri după ce va veni la guvernare: dau afara bugetari și STOPEAZĂ TOATE PROGRAMELE DE SUBVENȚII DE LA BUGET ȘI AJUTOR DE STAT, pana când se conving ei ca tot ce plătește statul e și justificat! Deci, programele in sprijinul bolnavilor, mamelor, copiilor, pensionarilor, agricultorilor, angajaților și angajatorilor etc, TOATE, vor fi stopate! Sa nu spuneti ca nu v-au avertizat!!!”

3 COMENTARII

  1. Orice partid sanatos la cap va trebui sa taie pensiile speciale. Pensia trebuie sa fie dupa cit ai contribuit si citi ani ai contribuit la fondul de pensii. Nu dupa cit de prieten esti cu PSD.
    Iar la pensie iesi la 45 de ani daca ai lucrat 20 de ani in subteran si ti-ai distrus sanatatea nu dupa ce ai lucrat 20 de ani la birou.
    Iar asta trebuie sa o spuna partidele in campania electorala ca sa stim cu cine votam.

  2. Grosiera creatura! Ori ea ori o cuafeza e totuna! Tot birjareste poate minti in timp ce mestereste la cuafuri si se cuafeaza ea insasi ca o mahalagioaica, desigur, convinsa ca are stil. Iar cuafata si rimelata prim ministra se asociaza perfect cu aceasta mahala politica propunand-o sfidator la Dezvoltare…Ele intre ele se inteleg si se sustin.MAHALA JEGOASA a ajuns politica la noi.

  3. Dimpotriva ,este in linia trasata de partid.Mai zilele trecute circula pe FB un mesaj sub sigla PSD prin care eram informati ca in momentul in care opozitia va lua puterea va concedia cateva sute de mii de bugetari. Acesta este mesajul cu care ii sperie pe votantii care nu au deprinderea de a se informa inainte de a lua de buna o informatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here