Cum poţi minţi un popor în faţă?!

2
1358

Dragnea jigneşte inteligenţa poporului român, de la tribuna Parlamentului României, în plin discurs aniversar de Centenar:
– „Vrem în Europa, în Schengen, vrem să adoptăm euro”
– „Dar trebuie să rămânem români. Să nu mai votăm în Parlamentul Europei împotriva României”
– Iubesc România. Sunt mândru că sunt român”
Nu ţi-e ruşine, Daddy! Vrei în Europa şi tu faci ceva pe deciziile ei? Pe Raportul MCV, pe Rezoluţia PE, care îţi cer să opreşti distrugerea statului de drept, bătut în cuie şi la fondarea României Mari acum 100 de ani? În PE, patrioţi au fost cei care au votat pro-Raportul MCV şi pro-Rezoluţia PE, nu împotrivă. Aceştia din urmă sunt trădătorii României europene, căci au votat pentru atacul la democraţie, pentru gazarea poporului ce se opune paşnic grozăviei voastre.

Spui că vrei în Schengen? Atunci de ce exact în timpul tău şi Bulgaria intră în Schengen, de la 1 ianuarie 2019, în timp ce românii au rămas pe dinafară „ciumaţii” Europei? Îţi spun eu: pentru că nu iubeşti România, valorile ei, legea, onoarea, demnitatea, ci corupţia care ne ţine afară din Schengen. Nu eşti român adevărat. Eşti doar un venetic îmbuibat, cu buletin de român, care distruge România. Tu şi toţi cei care te susţin în parlament şi în partidul tău acţionaţi ca trădători ai acestui neam unit acum 100 de ani şi dezbinat azi de voi.

Spui că iubeşti România, Daddy? Nu, iubeşti o altă Românie, care nu-i a majorităţii românilor, ci a unei minorităţi ce locuieşte abuziv în această ţară. România pe care o iubeşti e cea dispusă să accepte hoţia, corupţia, violenţa şi fărădelegea, care e gata să ne rupă de UE pentru a ne readuce în URSS. E România care ţi-a permis să devii nabab. asta-i România pe care o iubeşti, e a ta şi a celor ca tine, nu a noastră, nici a celor ce ne-au lăsat moştenire această ţară acum 100 de ani.

 

2 COMENTARII

  1. Exagerati, cum sa nu iubeasca Romania cand aici si-a facut averea colosala, cand bugetul tarii e pe mainile lui, cand face ce vrea pentru ca poate, cand are atatea slugi si pe deasupra si-o țiitoare careia ar putea sa-i fie bunic , dupa varsta. Are tot ce vrea , atunci cum sa nu iubeasca Romania ?

  2. Fara voi,Jocuri de putere cu Rareș Bogdan nu mai este ce a fost.Ce se poate face ?Am propus o cheta naționala pt o televiziune a voastră,cine să mă bage in seamă?Rareș continua sa faca emisiuni bune dar e clar ca sub constrangere.Probabil nu l-a primit nimeni cu ditamai echipa ,pe un interval de patru ore cum are zilnic,altfel presupun ca nu se intorcea la un patron care se vrea analist politic,al cărei politici?De la Moscova?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here