RUŞINE Jandragneriei!

0
3238

Românii prezenţi la parada militară de Ziua Naţională, de la Arcul de Triumf din Bucureşti, n-au rămas datori Jandarmeriei Române pentru măcelul săvârşit de angajaţii instituţiei pe 10 august, în Piaţa Victoriei. În momentul în care prin faţa publicului au trecut maşinile jandarmeriei, mulţi dintre cei prezenţi au ridicat mâinile, s-au întors cu spatele, au huiduit sau au afişat pancarte cu „RUŞINE, JANDARMERIEI!”.

Vara aceasta, premierul Vasilica Dăncilă (plecată special în concediu pentru a lăsa „profesioniştii” să-şi facă treaba), ministrul de Interne Carmen Dan, capii Jandarmeriei Române (Cucoş, Sindile, Cazan, Paraschiv, Militaru, Enache&co.) au girat şi coordonat un act de represiune criminală în faţa guvernului, folosindu-se în acest scop de câteva zeci de huligani infiltraţi special în mulţime. Scopul atacului la adresa a aproximativ de 200.000 de oameni paşnici: să-i sperie cu forţa pe toţi cei care, pe viitor, vor mai dori să protesteze faţă de încercarea politicienilor de a distruge justiţia şi democraţia din România.

Măcelul din Piaţa Victoriei a fost condamnat de toată lumea civilizată şi a făcut parte din Rezoluţia Parlamentului European care acuza guvernul PSD-ALDE pentru folosirea excesivă a forţei în raport cu populaţia paşnică.

Video şi foto: Digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here