sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăNewsCTP: Simona Halep trebuia "să o consume mai mult" pe Serena Williams

CTP: Simona Halep trebuia „să o consume mai mult” pe Serena Williams

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu n-a criticat-o pe Simona Halep după înfrângerea cu Serena Williams, de la Australian Open 2019. „Eu nu știu cum poate să piardă Serena Williams un meci. De câte ori o văd jucând, am această mirare pentru că loviturile ei sunt atât de puternice, atât de precise, știe atât de bine tot jocul, nu are niciun punct slab, tenisul nu are pentru ea secrete, încât și când pierde un punct mă mir. Și dacă ați văzut-o cu câtă determinare, cu câtă îndârjire, la 37 ani, joacă fiecare punct în orice meci. Orice minge pierdută este un motiv de durere, de frustrare pentru ea, nu face niciun cadou”, a arătat Cristian Tudor Popescu. „În astfel de condiții, performanța Simonei de a o duce în 6-4 în setul decisiv pe acest monstru sacru al tenisului este admirabilă”, a adăugat CTP.

Simona Halep a pierdut meciul în setul 1, câștigat de Serena Williams cu un categoric 6-1. Trebuia „să o consume” mai mult pe Serena, să fi ajuns la un 7-5, la un tiebreak, și atunci rezervele lui Williams într-un final nu ar mai fi fost intacte. Așa, a pierdut setul prea ușor, iar Williams a avut de unde să revină în finalul setului decisiv, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep a arătat însă un tenis foarte bun la Australian Open, iar perspectivele pentru viitor mi se par foarte bune, a conchis CTP, potrivit Digi24.ro.

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

Halep n-a putut din nou cu Serena Williams. Înfrângere la Australian Open. În ce condiţii poate rămâne lider mondial

Serena Williams, prima reacţie după victoria sa în faţa Simonei Halep: „A trebui să lupt cu numărul 1”

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -