Crima din Galați, noi detalii șocante. Cum să-ți ucizi soțul, un italian bătrân, ca să rămâi cu amantul tânăr: planul diabolic al unei românce

4
3173
Nicoleta Postolici, Mario Monaco, familie
Nicoleta Postolici a planificat să-i administreze soțului italian o bătaie soră cu moartea. I-a reușit! Foto: Facebook/Mario Monaco

Uciderea unui italian în vârstă de 62 de ani în localitatea Buciumeni, județul Galați, în ultima zi a anului a dat la iveală o conspirație în care era implicată Nicoleta Postolici, soția acestuia, în vârstă de 32 de ani, și amantul ei.

Italianul Mario Monaco a fost ucis de amantul Nicoletei împreună cu prietenul acestuia, iar femeia a spus că le-a plătit celor doi suma de 2.500 de lei.

Cei trei au fost reținuți de polițiști și sunt anchetați în acest moment.

„Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida”, a declarat procuroarea Liliana Istrate, de la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Nicoleta Postolici a postat pe pagina ei de Facebook în data de 29 decembrie, la ora 22.17, o fotografie cu ea fericită. Imediat după moartea soțului, ea și-a schimbat poza de profil cu o fundă neagră.
Nicoleta Postolici, Galati, Romania
Postare făcută de Nicoleta Postolici pe Facebook cu o zi înainte de a-și ucide soțul

Nicoleta Postolici era destul de activă pe rețelele sociale, dar nu a publicat imagini cu soțul ei sau acestea au fost șterse.

Există indicii că Nicoleta s-ar fi îndrăgostit de un tânăr de 21 de ani din comuna ei natală Buciumeni, locul în care s-a petrecut crima. Acesta, orbit de dragoste și încurajat de femeie, s-a lăsat convins să-l bată pe soțul acesteia, italianul Mario Monaco.

Exact cu un an înainte de a muri, soțul Nicoletei îi scrise un mesaj de dragoste care-l publică pe pagina sa de Facebook în data de 1 ianuarie 2019:

„12 ani împreună. Ceea ce poate a fost o joacă la început, s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură.

Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învățat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste, și de a primi în schimb o iubire necondiționată, fericirea ta reflectată în zâmbetul tău.

Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară.

Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am învățat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem, am văzut că există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățat.

Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimente fără de care nu aș putea trăi. Te iubesc!”

Nicoleta Postolici nu a planificat crima, dar a vrut să se răzbune pe soțul ei pentru bătăile repetate și accesele sale de gelozie. 

 

Nicoleta Postolici, doliu
Nicoleta Postolici anunță moartea soțului ei printr-o fundă de doliu postată pe Facebook în ziua de 31 decembrie 2019

Ea i-a lăsat pe cei doi tineri din comună să intre în locuința sa în timp ce ea era plecată, există indicii că asasinii cunoșteau casa, iar aceștia l-au agresat pe italian. Bărbatul a murit în urma loviturilor repetate.

O relație complicată în trei a generat o serie de violențe care au dus la uciderea unui om.

Nicoleta Postolici a început această relație din cauză că era săracă și a văzut în Mario o salvare. Ea a lucrat în Italia ca mii de alte femei din România unde a încercat să găsească o cale pentru a scăpa de sărăcie.

Gelozia și violența soțului său au determinat-o să reacționeze. Din păcate, planul ei de răzbunare s-a terminat prost.

Cei doi au împreună o fetiță de numai un an care, momentan, se află în grija familie fetei. Protecția Copilului va evalua situația copilului și va lua o decizie în următoarele zile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un italian a aflat la Galați ce înseamnă crimă în stil mafiot. Mult mai tânăra sa soție româncă a plătit doi săteni ratați să-l omoare

* Orban, decizie dură. PNL-ist exclus din partid pentru că a fost la Gâdea în emisiune la Antena 3

* VIDEO. Papa își cere iertare că i-a sărit muștarul: „Scuzați-mă pentru exemplul negativ pe care l-am dat!”

* VIDEO. Papa Francisc și-a ieșit din pepeni! I-a dat o palmă peste mâini unei credincioase în ultima zi a anului

* VIDEO. Tragedie la Zoo. Petardele au ucis-o pe Massa, cea mai bătrână gorilă din Europa, moartă alături de 30 de animale într-un incendiu devastator

* Mârlănie de Anul Nou făcută de fiul PSD-istului Bădălău soției sale, cu care se află în divorț. Răspunsul artistei

4 COMENTARII

  1. Aici in Romania si mai ales la tara, mamele inca isi invata fiicele sa se descurce cu ce le-a dat mama natura,caci la tara sunt crescute cu prejudecata ca baietii sunt mai valorosi decat fetele, ele sunt facute pentru produs ,sau reprodus..E dur, adevarat,dar asta este societatea si daca ai mai si fost batuta de tata in copilarie sau chiar abuzata,e un lucru care nu trece fara urmari in comportament…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here