CNA amendează Antena 3 pentru făcăturile împotriva lui Augustin Lazăr. Răul făcut rămâne

3
3316

Fostul procuror general al României a fost victima unei campanii mediatice fără precedent organizate de PSD şi ALDE şi susţinute mediatic de posturile TV şi site-urile arondate „Ciumei Roşii”.

Urmare a acestui tăvălug neobolşevic, Augustin Lazăr a renunţat la luptă, în cele din urmă, cerându-şi pensionarea. Nici după aceea n-a fost lăsat în pace, Antena 3 şi RTV „tocându-l” zi de zi pentru că va primi o pensie foarte mare, de parcă el îşi stabilise suma, nu PSD-iştii care au „umflat” masiv pensiile speciale pentru clientela lor politică.

Într-un târziu, Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat Antena 3 cu 5.000 de lei pentru mai multe emisiuni difuzate în perioada 1 – 15 aprilie.

Sancțiunea a ținut cont în special de o ediție a emisiunii Punctul de întâlnire din 3 aprilie, în care Daniel Zamfir a spus, printre altele, că Augustin Lazăr e torționar și că „a băgat oameni nevinovați în pușcărie”, după cum a subliniat Radu Herjeu, membru CNA, cel care a și propus sancțiunea.

„Cele mai grave mi se pare afirmațiile lui Daniel Zamfir, la care Radu Tudor nu a avut nicio reacție. Cum poți să spui că Augustin Lazăr a băgat în pușcărie oameni nevinovați? Nu poți să spui așa ceva”, a spus Radu Herjeu.

„Când a ieșit în spațiul public povestea cu Lazăr, fanii lui s-au agățat de faptul că a fost făcut torționar și nu știu ce. Nu s-a mai discutat de faptul că el pur și simplu n-a eliberat un om din închisoare, deși acela avea dreptul.

S-a dat muniție și s-a deviat discuția de unde trebuia să meargă tocmai din cauza acestor afirmații care au aparținut nu moderatorilor, ci unora dintre invitați”, a mai adăugat Herjeu, citat de PaginadeMedia.ro.

Amenda, oricum simbolică, nu mai schimbă nimic. Maşina de propagandă şi-a făcut datoria, iar aparenta obiectivitate a lui Radu Herjeu – om de casă al televiziunilor „roşii” – nu urmăreşte altceva decât să-i mai „spele” imaginea unui personaj grotesc, aliat al discursului „Ciumei Roşii”, a cărui unică preocupare e cum să mai prindă un ciolan.

3 COMENTARII

  1. Acesti mincinosi care distrug cariere si stramba mintile unor romani mai slabi de cuget, ar trebui sa stea la puscarie cel putin cate zece ani.
    Suma asta e ridicola pentru niste slugi atat de bine platite cum sunt ei. Faptul ca l-au inlaturat pe Augustin Lazar le-a adus prime si mai mari de la varan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here