Ciuma a pornit prigoana împotriva ZIARIȘTILOR! Mălin Bot, lăsat fără bani

6
2287

Cazul lui Mălin Bot arată ce pregăteşte Ciuma Roşie pentru atacul complet la democraţie. Asaltul la justiţie (în plină derulare, via Tudorel Toader şi judecătoarele lui Dragnea de la vârful sistemului, plus amnistia şi graţierea, ignorarea UE, a Comisiei de la Veneţia) e dublat de un atac la libertatea de exprimare. El se produce în mai multe forme: cumpărarea televiziunilor de moguli, presiuni pe televiziunile aşa-zis „de opoziţie” (cazul Realitatea – Rareş Bogdan – Cozmin Guşă), insolvenţa dirijată politic şi atacul la jurnaliştii independenţi. Doar aşa PSD şi ALDE pot prelua controlul în forţă al României, declanşat în 10 august, în Piaţa Victoriei.

La ora asta, Mălin Bot are conturile blocate. Iată ce-a declarat el publicaţiei Aktual24.ro:

„Primăria liberalului Nicolae Robu mi-a făcut un <<cadou>> pe cinste: mi-a blocat toate conturile fără preaviz, chipurile ca să execute toate amenzile Jandarmeriei. Faptul că am câștigat în instanță procesele e irelevant pentru administrația primarului PNL, ei sunt servitorii fiscali ai Jandarmeriei Române = PSD.

Așa ceva numai în Romania se putea întâmpla, să câștigi procesele și ei să te execute silit, fără sa te anunțe în prealabil sau să ceară vreo informație. Toate amenzile sunt contestate în instanță ți aproape toate câștigate, restul sunt pe rol sau în recurs.

Legal nu aveau voie să execute nimic. De ce face administrația PNL exces de zel pentru PSD, nu pot înțelege. Dincolo de toate abuzurile publice ale Jandarmeriei, cum e posibil ca administrația orașului Timișoara să își abuzeze fiscal astfel un contribuabil, executând orbește și fără niciun discernământ orice cerere venită de la București?

Cum e posibil ca Jandarmeria Română să își permită să ceară executări silite știind că sunt procese pe rol și că ei pierd procesele? Cum e posibil să nu te informeze <<organul>> de executare fiscală și să te trezești că afli, când vrei să plătești cu cardul, că totul e blocat, poprit, executat silit? Ce țară e asta în care ești abuzat în asemenea hal, numai și numai pentru că ai atitudine împotriva unor hoți?”, s-a întrebat Mălin Bot.

Jurnalistul a precizat că amenzile primite din partea Jandarmeriei, pentru care i-au fost blocate conturile, se ridică la peste 15.000 de lei. În total, Jandarmeria i-a dat amenzi în valoare de peste 20.000 de lei, notează Aktual24.ro.

6 COMENTARII

  1. E clar ca e pentru intimidare. Asa pun ei oamenii cu botul pe labe, cum se spune, ii streseaza pana obosesc sau chiar se sperie. Metode comuniste.Nici nu incape indoiala ca vor sa scoata Romania din UE si sa asculte de Moscova.

  2. Problema e art. 236 pct 4 si 5 din codul de procedura fiscala in vigoare de la 1.01.2018 care le permite sa-ti ia banii din cont direct prin adresa de infiintare a popririi fara incuviintarea unei instante.E o ticalosie a guvernului PSD care trebuie atacata la CCR.

  3. Înduioșător, într-adevăr. Mai ales atunci când singurul lucru pe care știi să-l faci este scandalul. E, dacă-nvățai și tu o meserie, n-ajungeai aici. Da’ las’ că poate vine zăpada și te mai cheamă unul, altul, s-o cureți.

  4. Adrian, cine oi fi tu….doar pentru Malin sti sa comentezi? Stapanii pentru care scri nu trebuie oare executati silit? Aia au mai multi bani dositi decat mine, Malin si tu la un loc! Deci, dreptatea ta e doar intr-o directie? Ce fel de om esti tu cand iti etalezi public caracterul de sluga?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.