Acasă Sondaj Cititorii ZIARISTII.COM sunt optimiști: 60% cred că Dragnea va sta cel puțin...

Cititorii ZIARISTII.COM sunt optimiști: 60% cred că Dragnea va sta cel puțin 3 ani în pușcărie

Sondajul cu întrebarea „Câți ani va sta în pușcărie Liviu Dragnea?”, găzduit de ziaristii.com, arată un optimism moderat al cititorilor acestei platforme.

Mai mult de un sfert dintre ei (29%) cred că liderul PSD va sta după gratii cel puțin 10 ani.

Mai mult de jumătate (60%) îl văd în închisoare cel puțin 3 ani.

Există și români pesimiști. Mai mult de o treime (37%) cred că Dragnea nu va face nicio zi de închisoare: 13% spun că liderul PSD nu va fi condamnat, iar 24%va fugi înainte de condamnare.

La sondaj au participat 1.022 de cititori.

Prelucrarea informațiilor rezultate din sondaj

 • 13% – nu va fi condamnat
 • 37% – nu va face închisoare (va fugi sau nu va fi condamnat)
 • 65% – va face închisoare (indiferent de perioadă)
 • 60% – va fi închis cel puțin 3 ani
 • 48% – va fi închis cel puțin 5 ani
 • 29% – va fi închis cel puțin 10 ani
 • 19% – va fi închis cel puțin 15 ani
 • 13% – va fi închis cel puțin 20 de ani

NOTĂ: Cifrele sunt rotunjite superior, de aceea procentele nu se închid perfect pe 100%.

Puteți vota în continuare pentru acest sondaj, aici:

Câți ani va sta în pușcărie Liviu Dragnea?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

ALTE SONDAJE:

loading...

4 COMENTARII

  • Refugiul se numeste Beograd, capitala guberniei Srbija, locul unde infractorii filo-rusi si bestiile FSB/SVR/GRU coexista intr-o simbioza perfecta. Beograd -capitala crimei organizate impreuna cu Podgorica sunt cele doua poduri ale criminalului,Putin catre UE. PRIMIREA BESTIILOR CRIMINALE DE LA BEOGRAD SI PODGORICA IN UE VA INSEMNA PRIMIREA RUSIEI IN UE! ROMANIA TREBUIE SA-SI APERE „MINORITATEA” DE 1 152 000!!! ETNICI ROMANI RASPANDITI IN VALEA TIMOCULUI SI VOJVODINA.ROMANIA TREBUIE SA SPUNA UN NU CLAR PRIMIRII SERBIEI IN UE.ROMANIA TREBUIE SA-SI INFORMEZE CETATENII DESPRE DRAMA DE ZI CU ZI A ROMANILOR DIN VALEA TIMOCULUI SUPUSI TERORISMULUI DE STAT PRACTICAT DE BESTIILE CRIMINALE DE LA BEOGRAD. BOJAN ALEKSANDROVIC ESTE UN EROU CARE AR MERITA UN LOC IN PARLAMENTUL ROMANIEI! Cine nu este informat despre ce ce sunt in stare bestiile de la Beograd este bine sa se informeze.ROMANI CETATENII SERBIEI DE EST DIN VALEA TIMOCULUI SUNT ROMANI CA SI VOI! NU II UITATI! SARBII SUNT DUSMANII ROMANILOR! AR TREBUI SA CONSTIENTIZATI ASTA….

   • Serbia a ocupat Valea Timocului in 1833. A urmat sarbizarea numelor de familie, preotii romani au fost inlocuiti cu cei sarbi acestia refuzand botezul copiilor cu alte nume decat cele sarbesti. Jugoslavija a fost un stat condus prin teroare cu ajutorul UDBA bestiile criminale alcatuite exclusiv din sarbi si macedoneni ca si cadrele de comanda ale JNA. Vukovar este si astazi o marturie a ceea ce sunt in stare sa face aceste bestii filo-ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings