Cititorii ZIARISTII.COM cred că totuși Kovesi va fi șefa Parchetului European

1
439
Laura Codruța Kovesi

Sondajul ZIARISTII.COM cu întrebarea „Va fi numită Laura Codruța Kovesi șefa Parchetului European în 2019?” a strâns, în 30 de ore, 3.280 de voturi.

Rezultatul e covârșitor în favoarea numirii:

  • DA – 97% (3.178 de voturi)
  • NU – 3% (102 voturi).

E adevărat că majoritatea opțiunilor au fost exprimate înaintea votului din Colegiul COREPER al Consiliului UE, unde ambasadorii a 18 țări (din cele 22 care au aderat la instituția Procurorului European) au acordat 50 de puncte francezului Bohnert, câte 29 româncei Kovesi și germanului Ritter.

Decizia este însă departe de a fi fost luată. Urmează dezbateri importante în două comisii-cheie ale Parlamentului European.

Puteți vota în continuare în acest sondaj, aici:

Va fi numită Laura Codruța Kovesi șefa Parchetului European în 2019?

Loading ... Loading ...

Pentru astăzi, vă propunem un alt sondaj:

Vă e teamă că PSD ar putea frauda masiv alegerile europarlamentare din 26 mai?

Loading ... Loading ...

CITIȚI ȘI:

Planul „ÎNJUNGHIERII” lui Kovesi, chiar în inima Europei. Guvernul îi va da punctaj minim pentru postul de procuror-şef al UE, dar nimeni nu va şti, fiind vot secret

Adina Florea, noua întruchipare a procurorului comunist. Cum s-a ajuns aici?

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

1 COMENTARIU

  1. Noi speram sa castige Kovesi, dar pot fi alte interese acolo, e clar ca Romania a votat impotriva prin ambasadoarea aceea, dar am ajuns sa cred ca vanzoleala cu Kovesi a distras atentia multora de la gravitatea atator alte aspecte care apar acum in justitie. Lumea doarme in ghete. Kovesi chiar daca ajunge procuror important, Romania poate deveni oaia neagra a Europei, daca nu si exclusa de la orice decizie, dupa gravitatea atitudinii guvernului de la Bucuresti…Ne bucurasem degeaba pentru biata Kovesi…Hai, sa vedem ce se mai intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here